Τα τελευταία χρόνια έχει δειλά-δειλά ξεκινήσει να εμφανίζεται ένα νέο κύμα καλλιτεχνών που μας έχει γεμίσει αισιοδοξία και μας έχει φέρει στη θύμηση μουσικές που αγαπήσαμε.

Ανάμεσα τους, έχουμε ξεχωρίσει τη Μαρία Παπαγεωργίου. Μια δυναμική γυναικεία παρουσία με βελούδινη χροιά.

Πειραγμένες μουσικές. Παραδοσιακοί ήχοι παντρεμένοι με τζαζ. Δυνατές ερμηνείες. Νεανική ένταση και πάθος. Πάθος για μουσική, πάθος για τέχνη, πάθος για την ίδια τη ζωή.

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που αγαπούν αυτό που κάνουν, που πολύ περισσότερο έχουν πάθος και μεράκι.

Ανεβαίνει στη σκηνή και παίρνει την κιθάρα της. Με τη φωνή και τις μελωδίες της μας ταξιδεύει. Στίχοι γνώριμοι γίνονται δικοί της. Μιλάνε κατευθείαν στην ψυχή μας.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (24/04), κάλεσε τους θαυμαστές του στο Σταυρό του Νότου,  με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, που θα έχει τίτλο “4 ΧΡόΝΙΑ ΔΕΥΤέΡΑ” και θα περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια στις διάφορες εμφανίσεις της.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας,  κατέκλυσε τον συναυλιακό χώρο.

Το star.gr, διασκέδασε με το ρεπερτόριο της ερμηνεύτριας και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όσοι  δεν κατάφεραν να την απολαύσουν θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιστεί στο Σταυρό του Νότου την Δευτέρα 01/05 αλλά και στις 08/05.

Μαζί της οι:

Κοσμάς Λαμπίδης (Usurum): Νέι, Φωνή
Ντίνος Μάνος: Κοντραμπάσο
Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα
Σταύρος Ρουμελιώτης: Κιθάρες
Χρήστος Τόλης: Πιάνο, Harmonium

Ηλίας Καρούμπαλης: Ήχος
Γιάννης Μπράτσης: Φώτα
Παραγωγή: Αρτύς / Novel Vox

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαϊνας

 

 

Tags: