ΜΟΝΟ στο star.gr: Ρέμος για Survivor: Βολεύει την πολιτική κατάσταση να αποχαυνωνόμαστε

Όσα δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 26-04-2017 22:10

ΜΟΝΟ στο star.gr: Ρέμος για Survivor: Βολεύει την πολιτική κατάσταση να αποχαυνωνόμαστε

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον «Ιανό» για τα 40 χρόνια καριέρας του Βασίλη Καρρά, με αφορμή τις δύο επετειακές συναυλίες που θα δοθούν μέσα στο καλοκαίρι ως ελάχιστο φόρο τιμής στην προσφορά του λαϊκού καλλιτέχνη στο ελληνικό τραγούδι έδωσε το «παρών» ο Αντώνης Ρέμος.

Οι δύο άντρες θα μοιραστούν τη σκηνή το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Λιμάνι στην Θεσσαλονίκη και θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από τις αξεπέραστες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, μεταξύ άλλων, και για το Survivor, στο οποίο έχει πολλάκις αναφερθεί, μιας και μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν «αντίπαλο» με το Rising Star, το μουσικό talent show στο οποίο ήταν κριτής.

Πλέον που οι Κυριακές του δεν έχουν Rising Star, θα τις περνάει βλέποντας Survivor μέχρι την ώρα που θα βγαίνει στη σκηνή του Fantasia Live (σς: ο καλλιτέχνης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πλέον στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Χρήστο Δάντη); «Έχω τις εμφανίσεις, αλλά δεν το βλέπω. Προτιμώ να βλέπω τα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Αλλά να σας πω κάτι; Δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Είμαι κι εγώ μέρος του συστήματος αυτού. Απλά δεν μου αρέσει αυτή η τηλεόραση που με υποχρεώνει να ξέρω αν αυτή τη στιγμή βρίσκονται κάποια άτομα μέσα σε ένα χώρο, με μια κάμερα 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το κεφάλι τους, με μοντάζ που γίνεται δύο ημέρες για να βγει μόνο ότι βγάζει περισσότερη ίντριγκα, ό,τι πιο περίεργο που μπορεί να συνθέσει η μονταζιέρα για να κάνει κάποιους να φανούν κακοί, ιδιότροποι, καλοί, αγαπητοί. Και όλο αυτό να συνθέτει τελικά τη δική μου ψυχοσύνθεση, να με κάνει να λέω αυτός είναι βλάκας, αυτός είναι γλείφτης, αυτός είναι φίδι, ο άλλος είναι φοβερός, ο άλλος είναι θεός και να με βάζει σε ένα τρυπάκι τέτοιο», είπε ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε: «Αυτό, βέβαια, βολεύει την κατάσταση την πολιτική, την επικαιρότητα. Βολεύει να αποχαυνωνόμαστε. Αν η τηλεόραση είναι αποχαύνωση, τα ριάλιτι είναι το άκρο άωτον της αποχαύνωσης. Είναι η κορυφή, η ναυαρχίδα της αποχαύνωσης. Εγώ για αυτό στεναχωριέμαι».

«Πολύ ωραίο είναι κατά τα άλλα, ωραίες εικόνες, παρουσιάζουμε κι ένα ωραίο περιβάλλον, φαίνεται φοβερό!», συνέχισε ο καλλιτέχνης. «Στην πραγματικότητα είναι χάλια το μέρος. Δεν έχω πάει, αλλά φίλοι μου που έχουν πάει μου έχουν πει ότι είναι για γέλια το μέρος. Είναι τελείως χάλια. Στις εικόνες φαίνεται μαγικό βέβαια. Και όλοι λένε τι ωραία που είναι εκεί πέρα», είπε.

Εξήγησε, ωστόσο, το λόγο που τελικά θεωρεί ότι είναι «κακό» όλο αυτό το πανδαιμόνιο που επικρατεί με το ριάλιτι επιβίωσης που έχει «τρελάνει» το τηλεοπτικό κοινό και κατ’ επέκταση και τα μηχανάκια της Nielsen. Και αυτό το «κακό» το αποδίδει «στο μετά»: «Το κακό είναι αυτό που θα έρθει. Που όλα τα κανάλια, μοιραία, θα μπουν στον πειρασμό και θα θελήσουν να φέρουν το Big Brother, το Wall, τον Αγρότη, τον κρεοπώλη και ό,τι άλλο έχει. Υπάρχει πολύ πράγμα. Κι όμως του χρόνου εδώ θα είμαστε και θα με ρωτάτε για ακόμα περισσότερα, όχι μόνο γι’ αυτό. Θα περάσει κι αυτό όμως. Απλά λυπάμαι – για να το κλείσω, μη γίνω γραφικός – το μόνο που καταφέρνουν αυτές οι εκπομπές είναι να δημιουργούν δυστυχώς ανθρώπους με κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα. Γιατί όλα αυτά τα παιδιά που θα βγουν από εκεί μέσα, πραγματικά δεν έχουν επαφή με το τι γίνεται, βγαίνουν και παθαίνουν σοκ. Και λυπάμαι – αν και συμμετέχουν με τη θέλησή τους – γιατί πολλά από αυτά, θα βγουν με βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Αυτό είναι λυπηρό. Κι αν και εκείνοι θα έχουν ψυχολογικά τραύματα όταν βγουν, θα είναι η ευχαρίστηση του τηλεθεατή που θα βλέπει τον Χ να υποφέρει και θα λέει ‘καλά έπαθες. Καλά τα έλεγα’. Θα ευχαριστιέται ο άλλος που έγραφε την κακία του. Αυτό είναι το μόνο λυπηρό». 

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top