Η αδυναμία του Στάθη Ψάλτη στο ωραίο φύλο: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Οι μεγάλοι έρωτες του σπουδαίου ηθοποιού

Η αδυναμία του Στάθη Ψάλτη στο ωραίο φύλο: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Εκτός από σπουδαίος ηθοποιός, ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε και θαυμαστής του ωραίου φύλου.

Από την ζωή του πέρασαν πολλές γυναίκες, καθώς στα χρόνια της δόξας του είχε πολλές κατακτήσεις. Οι γυναίκες τον αγαπούσαν και εκείνος τους το ανταπέδιδε και με το παραπάνω.

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΕΣ;

ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ

Στάθης Ψάλτης και Καίτη Φίνου έχουν γράψει κινηματογραφική ιστορία καθώς συμπρωταγωνίστησαν μαζί σε μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της μεγάλης οθόνης:

«Καμικάζι αγάπη μου», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Τα Καμάκια», «Βασικά καλησπέρα σας», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω», «Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ», «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια» είναι μερικά μόνο από τα έργα που τους είδαμε μαζί στη μεγάλη οθόνη.

Εκτός πάντως από τις ταινίες, Φίνου και Ψάλτης ήταν μαζί και στη ζωή. Η ηθοποιός υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του Στάθη Ψάλτη. Κατά την διάρκεια της πολύχρονης σχέσης τους αρραβωνιάστηκαν τρεις φορές, αλλά ποτέ δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Χώρισαν οριστικά το 1986.

Μάλιστα, η ίδια είχε πει πως είχε μείνει μαζί του 5 χρόνια, αλλά έπρεπε να χωρίσει από τον πρώτο, καθώς όσο ήταν μαζί ο Στάθης Ψάλτης είχε του κόσμου τις γυναίκες.

«Με τον Στάθη έμεινα 5 χρόνια, αν και θα έπρεπε να χωρίσω από τον πρώτο χρόνο. Μετά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις στη ζωή που δεν χωρίσαμε και έπρεπε να κάτσω μαζί του, άσχετα αν ο Στάθης είχε του κόσμου τις γυναίκες».

Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια διατήρησαν καλές σχέσεις, έως και την ημέρα που ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή, με τον αποχαιρετισμό της Καίτης Φίνου να συγκλονίζει:

«Πως να γράψω αντίο... Καλή αντάμωση Στάθη μου... Η "Κουλάρα" σου...» έγραψε στο Facebook της.

ΚΑΤΙΑ ΚΥΒΕΛΟΥ

Είναι η πρώτη γυναίκα την οποία παντρεύτηκε ο Στάθης Ψάλτης σε ηλικία μόλις 17 ετών. Μαζί απέκτησαν την μοναχοκόρη του Μαρία. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του, πως ο γάμος του τότε, ήταν απλά μία νεανική τρέλα που όμως του άφησε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του... την κόρη του.

Μάλιστα είχε εξομολογηθεί πως μια περίοδο που έμεινε χωρίς δουλειά την τάιζε με νερό και ζάχαρη:

«Μια εποχή έπαιζα σε κάποιο θέατρο μία παράσταση και ήμουν εκπληκτικός. Μάλιστα ο ίδιος ο πρωταγωνιστής μου είχε πει πως θα τους  έδιωχνε όλους και θα κράταγε εμένα. Ήταν Χριστούγεννα. Τελικά κράτησε όλους τους άλλους και έδιωξε εμένα. Ήταν μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί  ο ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και της έδινα νερό και ζάχαρη επί έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη εποχή. Μάλιστα είχα βάλει μία σκάλα δίπλα από την πολυκατοικία και έμπαινα από το παραθυράκι για να μη με βλέπει ο θυρωρός, γιατί δεν είχα να του δώσω τα κοινόχρηστα».

ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ

Μια από τις μεγάλες θαυμάστριες του Στάθη Ψάλτη ήταν και η Τάρια Μπούρα, η οποία είχε πάρει τότε τίτλο στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Η Τάρια είχε βρεθεί στο πλευρό του ηθοποιού και μάλιστα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο αυτή η ένωση δεν κράτησε για πολύ. Πολλά περιοδικά της εποχής τον είχαν χαρακτηρίσει «γάμο αστραπή».

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ - Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ

Η Χριστίνα Φιτσάκη-Ψάλτη, είναι ο άνθρωπος που έμεινε δίπλα στον Στάθη Ψάλτη μέχρι τέλους. Η ίδια είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της πόσο τον θαύμαζε, και εκείνος δεν έκρυβε πως για εκείνον ήταν δώρο Θεού που του το έστειλε για τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

ΤΟ LOVE STORY TOYΣ:

Η Χριστίνα γνώρισε τον Στάθη το 1995, όταν ήταν 22 χρόνων και έντεκα χρόνια αργότερα τον παντρεύτηκε. Ήταν ο τρίτος και τελευταίος γάμος για τον ηθοποιό.

Ο Στάθης Ψάλτης, πάντα όταν αναφερόταν στην σύζυγό του, την χαρακτήριζε «δώρο θεού» ενώ παραδεχόταν πως είναι ο μεγάλος του έρωτας.

Οι δυο τους επιθυμούσαν πολύ να κάνουν ένα παιδί, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελαν. Χριστίνα και Στάθης  δεν ήταν μαζί μόνο στη ζωή αλλά και στο θεατρικό σανίδι στην παράσταση «Όλοι μαζί τη φάγαμε»  του Ντίνου Σπυρόπουλου.

Την ώρα που ο Στάθης Ψάλτης αποχαιρετούσε αυτόν τον κόσμο,η Χριστίνα ήταν δίπλα του. Του κράταγε το χέρι. Από την αρχή έως το τέλος, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top