ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έπαθε κατάθλιψη όταν έψαξε στη Google το όνομά της

Δείτε τι είπε σε συνέντευξή της

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έπαθε κατάθλιψη όταν έψαξε στη Google το όνομά της

Η Mπλέικ Λάιβλι, η σύζυγος του Ράιν Ρέινολντς και γνωστή σε όλους ως «Gossip Girl» είναι μία από τις πιο στιλάτες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Όπως αποκάλυψε, ούτε η ίδια δεν μένει ψύχραιμη μπροστά σε όσα μπορεί να φέρει μια απλή αναζήτηση του ονόματός της στη Google.

 Σε συνέντευξή της στο Variety εξομολογήθηκε πως όταν μετά από χρόνια «γκούγκλαρε» το όνομά της,  τα αποτελέσματα σχεδόν τη βύθισαν σε κατάθλιψη.  

«Στην αρχή μονολογούσα: α, κοίτα, άλλη μία φωτογραφία μου στην οποία είμαι ντυμένη σαν πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ. Είχα καιρό να το κάνω, και τώρα, όπως και την προηγούμενη φορά πριν από χρόνια όλη αυτή η αναζήτηση κατέληξε με το να πέσω σε βαθιά κατάθλιψη. Πιστεύω, λοιπόν, ότι ένας βασικός κανόνας είναι να αποφεύγεις να γκουγκλάρεις τον εαυτό σου γιατί το Διαδίκτυο δεν είναι ευγενικό» ανέφερε ηθοποιός.   

 Η ίδια αναφέρθηκε και σε όσα έτυχε να διαβάσει για την εικόνα της και για τις επαγγελματικές επιλογές της και παρά το ότι είναι από τα αρκετά συμπαθή πρόσωπα του Χόλιγουντ, ωστόσο, δεν έκρυψε ότι διάβασε και πράγματα που της προκάλεσαν πικρία και αναστάτωση, γι' αυτό και όσο γίνεται προσπαθεί να μην παρακολουθεί τα όσα γράφονται είτε για την ίδια είτε για την οικογένεια της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top