Βόμβα: Παντρεύεται (;) ξανά η Άμπερ Χερντ μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ- Η αποκάλυψη του πατέρα της!

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της 30χρονης καλλονής ηθοποιού

Βόμβα: Παντρεύεται (;) ξανά η Άμπερ Χερντ μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ- Η αποκάλυψη του πατέρα της!

Έτοιμη να ξαναφτιάξει τη ζωή της είναι η Άμπερ Χερντ μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ.

Η 30χρονη καλλονή ηθοποιός θέλει να παντρευτεί το νέο της αγαπημένο, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον Elon Musk, με τον οποίο φήμες την ήθελαν ζευγάρι.

Την αποκάλυψη την έκανε ο πατέρας της σταρ, Ντέιβιντ, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον  ιδρυτής της Tesla, εξομολογήθηκε στο περιοδικό Grazia ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους.

«Θα ήθελε πολύ να τον παντρευτεί» τόνισε και πρόσθεσε: «Κάνουν σχέδια για να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια».

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία διέψευσε τον πατέρα της Χερντ λέγοντας πως «δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο» τονίζοντας πως «αυτήν την περίοδο και συγκεκριμένα για τους επόμενους έξι μήνες η  Άμπερ θα βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας Aquaman».

Σημειώνεται ότι η περιουσία του Musk αποτιμάται σε 12 δις δολάρια, ενώ εκτός από ιδρυτής της Tesla είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Ο 45χρονος κατάγεται από την Νότια Αφρική και έχει ένα κοινό τουλάχιστον με την Άμπερ Χερντ. Και εκείνος  πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top