Συγκινεί ο αδερφός του Ψάλτη:«Χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου»

Τι του είπε ο σπουδαίος ηθοποιός

Τον δικό του «γολγοθά» ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα, ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Ο σπουδαίος ηθοποιός δίνει την πιο σοβαρή και κρίσιμη μάχη της ζωής του, προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται, από τις δέκα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό του, φύλακας άγγελος, η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, η οποία στέκεται ως άγρυπνος φρουρός δίπλα του, δίνοντάς του δύναμη στη δύσκολη αυτή μάχη.

To μεσημέρι της Τετάρτης, ο αδερφός του Γιάννης Ρώττας μίλησε για την κατάσταση της υγείας του  στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη ανέφερε: «Αυτό το 24ωρο είναι το πιο κρίσιμο. Ο καρκίνος έχει φύγει, αλλά έπαθε αναπνευστική μόλυνση. Όλα πάνε καλά μου λέει ο γιατρός. Ήτανε θαύμα. Είχε πάρει και 2-3 κιλά. Αν σας πω ότι  χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο ο Σταθούλης. Έχουν έρθει πολύ επώνυμοι. Είναι παλικάρι. Μου λέει “θα τη νικήσω, θα τη νικήσω”. “Θα τη νικήσεις αγόρι μου. Παντού έβγαινες νικητής” του λέω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top