Μπλεξίματα για διάσημο τραγουδιστή! Κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο

Ανακρίνεται από τις Αρχές

Μπλεξίματα για διάσημο τραγουδιστή! Κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο

Νέα προβλήματα με τον νόμο αντιμετωπίζει ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, Κρις Μπράουν, ο οποίος ανακρίνεται από τις αστυνομικές Αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ, αντιμέτωπος με την κατηγορία της επίθεσης σε βάρος φωτογράφου.

 Ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης  της Τάμπα, δήλωσε ότι ο 28χρονος Bennie Vines Jr. προσλήφθηκε από τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Aja Channelside για να βγάλει φωτογραφίες σε πάρτι με καλεσμένο τον Μπράουν.

Ο φωτογράφος κατήγγειλε ότι την ώρα που άρχισε τη φωτογράφηση, το βράδυ της Δευτέρας ο Μπράουν τον γρονθοκόπησε.  Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ο τραγουδιστής είχε φύγει, σύμφωνα με το Fox News, το οποίο επικαλείται το Associated Press.

Το θύμα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια και δήλωσε ότι  θέλει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του Μπράουν, ο οποίος τον τραυμάτισε στα χείλη.

Το επεισόδιο επιβεβαιώθηκε στη σελίδα του club στο Facebook από τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι  ζήτησαν συγγνώμη από τους θαμώνες.

Ο Κρις Μπράουν, συνθέτης και τραγουδιστής των επιτυχιών “Five More Hours”, «Kiss Kiss”, “Run it”, “No Air”  ήταν για πέντε χρόνια  υπό δικαστική επιτήρηση για την υπόθεση κακοποίησης της πρώην φίλης του, της γνωστής τραγουδίστριας της R&B και ποπ μουσικής Ριάνα το 2009.

Από τότε έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές και η συμπεριφορά του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου.

Τον Αύγουστο του 2016, ο Μπράουν συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα.

Το 2014 επιτέθηκε σε έναν άνδρα μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον και καταδικάστηκε για πλημμέλημα. Στον τραγουδιστή δόθηκε εντολή να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά τον απομάκρυναν από τη δομή, επειδή παραβίασε τους κανόνες της.

Ο Κρις Μπράουν πέρασε 2,5 μήνες στη φυλακή με τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον για τις ακροαματικές διαδικασίες.

Σε ένα άλλο επεισόδιο, ενώ ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ο Μπράουν κατηγορήθηκε ότι πέταξε ένα τούβλο στο αυτοκίνητο της μητέρας του μετά από συμβουλευτική συνεδρία. Το περιστατικό συνέβη αφού ο τραγουδιστής είχε παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού μετά από εντολή δικαστηρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top