Ο χωρισμός της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, που  προσπαθούν να εξηγήσουν τι οδήγησε την χρυσή κληρονόμο και τον Βραζιλιάνο ιππέα στο διαζύγιο

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στις εξωσυζυγικές σχέσεις του Αλβάρο, ενώ αποδίδουν την αρνητική εξέλιξη στην κατάθλιψη της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση. 

Ένα νέο δημοσίευμα βραζιλιάνικης lifestyle ιστοσελίδας δίνει άλλη διάσταση στο πολύκροτο διαζύγιο.  Με τον τίτλο: «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», το δημοσίευμα επιτίθεται στην Ωνάση. 

Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να χαρίσει στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα παιδί.

Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της νέας συντρόφου του, Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ. 

Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος της Ωνάση. 

Ντενίζ Σεβέρο

Στο ίδιο post γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερθεί από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδικάσουν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Ο συντάκτης, όπως αναφέρει το περιοδικό "Λοιπόν", δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις προσπάθειες της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση να αποκτήσει την Αθηνά.  Δεν αναφέρει όμως ότι η Αθηνά παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία και σήμερα είναι μόλις 32 χρόνων, όπως και τις προσπάθειες του Αλβάρο για να υιοθετήσει η Αθηνά τη δική του κόρη, τη Βίβιαν, ώστε να γίνει αυτομάτως και κληρονόμος της.

 

Tags: