Μόλις επτά μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Αντζελίνα Τζολί έκανε αίτηση διαζυγίου, προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Μπραντ Πιτ. Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αναστάτωσε όλο τον κόσμο του Hollywood και όχι μόνο.

Τώρα επτά μήνες μετά το διαζύγιο τους και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά πράγματα και –το κυριότερο- δεν τσακώνονται πια για την επιμέλεια των παιδιών τους, η Αντζελίνα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να φτιάξει ξανά τη ζωή της.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μπραντ Πιτ, ωστόσο και εκείνος πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε να περνάει χρόνο με πολύ ιδιαίτερα βλέμματα με την Σιένα Μίλλερ. Ένας οικογενειακός φίλος, από την πλευρά της Τζολί ανέφερε στο περιοδικό In Touch –στο τελευταίο τους τεύχος- πως ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Η 41χρονη ηθοποιός εδώ και κάποιους μήνες βγαίνει με έναν Βρετανό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων και γνωρίστηκαν στο Λονδίνο από κοινούς φίλους λίγο πριν βγει το 2016. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό το δημοσίευμα ευσταθεί, όμως από την Αντζελίνα Τζολί όλα τα περιμένουμε.