Στις 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη, θα γίνει ο γάμος της δεκαετίας!

Η γενέθλια τούρτα της θα είναι και γαμήλια, καθώς μετά από δεκατρία χρόνια σχέσης και τέσσερα υπέροχα παιδιά, ο Σάκης και η Κάτια θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο, αλλά ναι, θα το πάρω το αγόρι» επιβεβαίωσε η Κάτια στις κάμερες που την περίμεναν παραταγμένες στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στα μέσα Φεβρουαρίου, βάζοντας πλέον σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μια σκέψη που το ζευγάρι είχε εδώ και καιρό στο μυαλό του.

Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο Σάκης μια από τις εκατοντάδες φορές που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν αν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφο της ζωής του: «Κάθε χρόνο τής κάνω. Για όλη μου τη ζωή, μέχρι να την αποδεχτεί».

Ήταν Απρίλιος του 2015 και η Κάτια ετοιμαζόταν να παρουσιάσει το fashion & music event MadWalk, επιστρέφοντας μετά από καιρό στα φώτα των προβολέων, όταν μιλώντας στο People είχε μοιραστεί πως ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ για εκείνη ζητούμενο στη σχέση της με τον Σάκη.

«Τι θα πει τελικά “να παντρευτούμε, να πάμε στην εκκλησία”; Οι ψυχές μας είναι ένα και το αυτό. Απλά τώρα θα είναι αλλιώς γιατί θα συμμετάσχουν και τα παιδιά. Και νομίζω πως ειδικά η Αναστασία έχει καταλάβει ότι θα γίνει μια οικογενειακή γιορτή και έχει ενθουσιαστεί πάρα πολύ, ονειρεύεται πως θα είναι η παράνυφός μας. Για τα παιδιά μπορώ να βρω κι ένα νόημα πιο ουσιαστικό. Θα είναι ένα πάρτι για όλους μας. Κατά τα άλλα, όλο αυτό με το γάμο ως διαδικασία ποτέ δεν με γοήτευε. Και δεν είμαι καθόλου αντισυμβατική. Είμαι πάρα πολύ συντηρητική. Μια πολύ κλασική μαμά και σύντροφος» είχε εξηγήσει, κάνοντας όμως σαφές πως πλέον το να παντρευτούν ήταν ήδη από τότε στα άμεσα σχέδιά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό People, τον Σεπτέμβριο του 2014, στη βάφτιση της μικρής τους, κόρης της Αριάδνης βρέθηκαν πιο κοντά στο γάμο από ποτέ. Ο Σάκης είχε τις βέρες έτοιμες ώστε να συνδυαστεί η βάφτιση της Αριάδνης με το γάμο τους. Τελικά, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, δεν θέλησε να στερήσει στην Κάτια όλη την εμπειρία για την προετοιμασία του μυστηρίου του γάμου και ήθελε να είναι αυτή η «πρωταγωνίστρια» και όχι «να μοιραστεί ο χρόνος» σε δύο μυστήρια. Παρ’ όλα αυτά, της έδωσε το δαχτυλίδι και της έκανε και την πρόταση γάμου και ήταν τότε που η Κάτια είπε το πολυπόθητο «Ναι»!

Τα σχέδια τους όμως πήραν κι άλλη παράταση όταν στη ζωή τους ήρθε το τέταρτο παιδάκι τους!

Κι έτσι τώρα ήρθε η ώρα! Ο Σάκης και η Κάτια θα παντρευτούν με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους! Μάλιστα, λέγεται ότι η Κάτια θα φορέσει νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη!