Στα 73 του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής

Μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 06-04-2017 10:18

Στα 73 του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής

Εδώ και πολλές δεκαετίες καταφέρνει να καταπλήξει το κοινό με τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει. Ωστόσο παρά τη σημαντική του επιτυχία, ο 73χρονος πλέον τραγουδιστής κρατούσε κάτι μυστικό και αυτό δεν ήταν άλλο από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Μπάρι Μανίλοου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Palm Springs στο περιοδικό People και αποκάλυψε ότι συζεί!

Το κομμάτι “Mandy” το 1974 εκτόξευσε τις μετοχές του με άλλα μεγάλα hit να ακολουθούν. Ωστόσο όλα πήγαν προς το καλύτερο, όταν ο Kief έγινε ο μάνατζερ του Manilow, έναν ρόλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Επίσης κατέχει τη θέση του Προέδρου της εταιρείας παραγωγής Barry Manilow Productions. «Είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και ο καλύτερος τύπος», αναφέρει ο 73χρονος πλέον τραγουδιστής.

Η σπουδαία καριέρα του οφείλεται κατά πολύ μεγάλο μέρος και στον άντρα της ζωής του, παραδεχόμενος πως ήταν διστακτικός να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ακόμα και όταν παντρεύτηκε τον Kief σε μία σεμνή τελετή τον Απρίλιο του 2014.

Το 2015 τα νέα του γάμου τους και η σεξουαλική ταυτότητα του Manilow βγήκε στα εξώφυλλα, γεγονός που ο ίδιος σχολιάζει ως ευλογία αλλά και κατάρα μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top