Μια συγκινητική συνέντευξη έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής στην Φαίη Σκορδά, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής εξήγησε πως βίωσε μία δύσκολη περίοδο λόγω της απώλειας της μητέρας του, αναφέροντας: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομματάκια μου. Ήταν πολύ δύσκολες οι ημέρες που πέρασα. Είχαμε ένα γεγονός».

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ήταν η βιολογική του μητέρα. «Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μωρό και μετά ο πατέρας μου παντρεύτηκε αυτήν την γυναίκα, η οποία με αγάπησε σαν αληθινή μάνα! Με μεγάλωσε εκείνη!» είπε ο Λευτέρης Πανταζής φανερά συγκινημένος!

Ακόμα, ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την Ζώζα Μεταξά και τις δηλώσεις της ότι από τον τραγουδιστή έχει πάρει μόνο σακούλες με τα ρούχα της.

«Η Άντζελα ήταν η πρώτη γυναίκα που με πήρε και μου είπε «Εγώ θα είμαι δίπλα σου». Δεν μου αρέσει ποτέ να λέω τι κάνω, πόσο μάλλον να μιλήσω για τη μάνα του παιδιού μου. Δεν θέλω να πάρω τίποτα πίσω, ούτε να δικαιολογηθώ. Ξέρω ότι είναι η μάνα του παιδιού μου, έχουμε ζήσει ωραία μαζί 5 χρόνια. Δεν έχουμε παντρευτεί, όμως, εγώ νομίζω ότι η μάνα του παιδιού μου που μου έκανε αυτό το δώρο -το παιδί που έχουμε- έπρεπε να είναι καλά και προσπαθούσα το παιδί μου να έχει μάνα, να μη βιώσει αυτό που βίωσα εγώ. Γι’ αυτό και την προστάτευα πάντα και ήμουν πάντα κοντά της. Όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, ήμουν δίπλα της» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε εδώ: Ζώζα Μεταξά: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αντίδρασή της, όταν την ρωτούν για τον Λευτέρη Πανταζή! 

«Εγώ με τη συνείδησή μου είμαι καλά. Το μόνο που κατάφερε με αυτά που είπε να στεναχωρηθώ εγώ, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που ξέρουν εμένα. Στεναχωρήθηκε η μητέρα μου που έβλεπε κατά κόρον εσένα, με αυτά που άκουσε μετά. Στο σπίτι που μένει η Ζώζα, έμενε η μητέρα μου. Τη μητέρα μου την έβαλα με την αδερφή μου, για να μείνει η μάνα του παιδιού μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε όλο αυτό που έγινε. Σημασία έχει ότι η μητέρα μου δεν ζει σήμερα και έγινε όλο αυτό το πράγμα πολύ γρήγορα, σε δέκα μέρες μέσα. Απλά πικράθηκα. Εγώ είμαι καλά με μένα. Εδώ τους ξένους βοηθάμε, είναι δυνατόν να την αφήσω ποτέ έτσι; Γιατί το είπε δεν μπορώ να καταλάβω. Στεναχωρήθηκε όλος ο κόσμος, η κόρη μου. Στο σπίτι μου μένει τώρα που μιλάμε. Όχι στο δικό μου, έχω άλλο σπίτι, εκεί που έμενε η μάνα μου. Την  αγαπώ, είναι η μητέρα του παιδιού μου, τελείωσε. Να ‘ναι καλά. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στη μάνα του παιδιού μου».

«Όταν μιλούσαμε, οτιδήποτε χρειαζόταν εγώ ήμουν εκεί. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Είκοσι χρόνια είμαστε χωρισμένοι, την προστατεύω, ποτέ δεν την «άγγιξε» κανείς και πάντα την είχα ψηλά γιατί ήταν η μάνα του παιδιού μου. Από εκεί και πέρα, τι συνέβη εκείνη την ημέρα δεν ξέρω. Απλά στεναχωρήθηκε πολύς κόσμος και πιο πολύ η μητέρα μου. Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί μίλησα με τον Γρηγόρη. Η Ζώζα είναι ένα μικρό παιδί. Μπορεί να βλέπει τα πράγματα από μια δική της όψη».

Για την κόρη τους Κόνι

«Η Κόνι έπαθε και αυτή το σοκ της. Το παιδί, τι να πει τώρα; Γιατί να μπαίνουν τα παιδιά σε αυτές τις καταστάσεις; Δε χρειαζόταν ο Πανταζής την κόρη του για να τον βοηθήσει. Την κόρη μου την βοήθησα κι αυτή όταν αισθανόταν ότι μαζί μου αν έκανε αυτό που ήθελε να κάνει θα νιώθει πιο καλά. Έκανε ένα show με ξένα τραγουδάκια, το καταδιασκέδασε κι αυτό ήταν. Έπρεπε να ενημερώσει τη μαμά της; Αφού τα λέγανε. Τώρα, άμα δεν της το είπε, εντάξει… 26 χρονών είναι.

Αν αυτή θέλει να μιλήσει μαζί μου θα με βρει, ξέρει που είμαι, όπως ήξερε εδώ και είκοσι χρόνια που έρχεται σπίτι. Εγώ δεν έκανα τίποτα, καθόμουν και έβλεπα μια εκπομπή».

Tags: