Η Γιούλη Τάσσου που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό χώρο με το τραγούδι της "Άσε τη νύχτα" σε μουσική του Βασίλη Δήμα και στίχους του Βασίλη Δήμα και του Κωνσταντίνου Παντζή, έρχεται σε λίγο με δύο νέα τραγούδια! Διαθέτοντας μία φωνή με μεγάλο μουσικό εύρος, υψηλές ικανότητες και μεγάλη έκταση, η σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου, από μικρή γνώριζε την κλίση της στο τραγούδι, λόγω του ότι έρχεται και από μουσική οικογένεια.

Low profile ως χαρακτήρας, επιδιώκει να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα της βάζοντας έτσι γερές βάσεις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κυριακάτικο Πρωταθλητή, η Γιούλη Τάσσου ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της, μιλά για το πως ξεκίνησε η αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια..

«Τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα ήρθαν σε μικρή ηλικία μέσα στο σπίτι καθώς ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής. Αυτό έγινε πράξη στις πρώτες τάξεις του δημοτικού όπου και τραγουδούσα για τις σχολικές γιορτές. Το τραγούδι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή ξέροντας πως αυτό θα ακολουθούσα στη ζωή μου» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιούλη Τάσσου, συμμετείχε στο Χ-Factor. Ερωτηθείσα αν το talent show την βοήθησε στην καριέρα της η ίδια απάντησε: «Όλα τα talent show όπως και το X factor δίνουν ένα γρήγορο βήμα αναγνωρισιμότητας. Από εκεί και πέρα αυτό που μετράει είναι η σκληρή δουλειά, οι μουσικές επιλογές σε τραγούδια και συνεργασίες αλλά και η επίτευξη των στόχων που βάζει ο κάθε καλλιτέχνης».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, το μυστικό της για να κρατάει μια γυναίκα φλογερή στη σχέση της είναι «να θαυμάζει τον σύντροφό της και φυσικά να φροντίζει κάθε μέρα να είναι ελκυστική και περιποιημένη. Τέλος να μην επαναπαύεται στο πέρασμα του χρόνου».