ΤΑ ‘ΠΑΙΞΕ ο σύζυγος της Κίντμαν –Γυρίζει από τα γυρίσματα γεμάτη μελανιές και σημάδια

Προηγήθηκε το «άγριο σεξ» με τον συμπρωταγωνιστή της

ΤΑ ‘ΠΑΙΞΕ ο σύζυγος της Κίντμαν –Γυρίζει από τα γυρίσματα γεμάτη μελανιές και σημάδια

Πριν από μερικές μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της πάνω σε πάγκο κουζίνας να κάνει «άγριο σεξ» με τον συμπρωταγωνιστή της στη νέα σειρά του HBO «Big Little Lies».

Στην εν λόγω σειρά, η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια ηρωίδα, παντρεμένη με έναν ιδιαίτερα βίαιο σύζυγο και όπως όλα δείχνουν η ίδια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της και δεν φοβάται να πονέσει ώστε οι σκηνές της κακοποίησής της να είναι πιο ρεαλιστικές.

Μάλιστα, λέγεται ότι καθημερινά επιστρέφει από τα γυρίσματα γεμάτη μελανιές από την κορφή μέχρι τα νύχια, που της αφήνει ο τηλεοπτικός της σύζυγος (Alexander Skarsgård) στις σκηνές άγριου σεξ αλλά βίαιης συμπεριφοράς απέναντί της.

Τι λέει για όλα αυτά όμως ο… πραγματικός της σύζυγος, Κιθ Έρμπαν;

«Ο Keith σοκαρίστηκε όταν με είδε να γυρίζω σπίτι γεμάτη σημάδια από τα γυρίσματα. Σε κάποιο σημείο, μου είπε: "Θα φωτογραφίσω την πλάτη σου γιατί είναι γεμάτη πελώριες, σκούρες μελανιές"», ανέφερε η 49χρονη σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι ο άντρας της αισθάνεται και περηφάνια, αφού η σύζυγός του είναι «αληθινή καλλιτέχνιδα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top