Με 3 κλικ μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις την παραγγελία σου και η λαμπάδα σου θα σου παραδοθεί άμεσα στο γραφείο ή στο σπίτι σου, συσκευασμένη για δώρο έτοιμη να την χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου!

Δες την λαμπάδα με το επίχρυσο γούρι λουλούδι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11785/.

Το Πάσχα πλησιάζει και εμείς ξέρουμε ότι έχεις αρχίσει να οργανώνεις την επίσκεψη στο βαφτιστήρι σου! Φυσικά ψάχνεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα για αυτό αλλά και για όλους όσους αγαπάς! 

Δες την λαμπάδα με το  λαγουδάκι – γούρι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11772/

Το monadikospiti.gr έχει τις ωραιότερες λαμπάδες της αγοράς: είναι χειροποίητες, συνοδεύονται από διακοσμητικά στοιχεία, χειροποίητα γούρια και κοσμήματα και προσφέρονται μαζί με τα υπέροχα κουτιά τους.

Δες την λαμπάδα με το ελεφαντάκι – γούρι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11793/

To www.monadikospiti.gr δεν έχει μόνο λαμπάδες – έχει υπέροχα και οικονομικά  δώρα για όλους τους αγαπημένους σου! Πρωτότυπα χειροποίητα κεραμικά, παιδικά παιχνίδια και υπέροχα κοσμήματα με πασχαλινά αυγουλάκια τώρα έρχονται με 3 κλικ στην πόρτα σου.

Δες το χειροποίητο πασχαλινό βραχιολάκι εδώ: https://www.monadikospiti.gr/item/11735/

Αν δεν θες να χάσεις χρόνο στα μαγαζιά ψάχνοντας μες την πολυκοσμία την πιο πρωτότυπη λαμπάδα που θα το κάνει να αναφωνήσει “ουάου” και τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σου δεν έχεις παρά να μπεις στο eshop monadikospiti.gr και να βρεις αυτό που θες εύκολα και γρήγορα, όχι μόνο για το Πάσχα αλλά και όλο τον χρόνο! Μπορείς να κάνεις και τηλεφωνικά τις παραγγελίες σου στο 211-8008795!