Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Ορέστης Τζιόβας άνοιξε την καρδιά του στον Κέν Αλεξανδράτο και την εκπομπή «Celebrity Life Game». Η κουβέντα αρχικά περιστρέφεται γύρω από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια ο ηθoποιός μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική παρότι είχε περάσει σε σχολή αυτοματισμού.

Κάνοντας μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια λέει πως «Ήθελα να κάνω πάντα τους άλλους να γελάνε». Μάλιστα ο Ορέστης δεν κρύβει πως πριν την υποκριτική, χρειάστηκε να δουλέψει βράδυ σε διάφορα μαγαζιά και εξομολογείται πως αν και οι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, στήριξαν όλες του τις επιλογές.

Παραδέχεται πως τα οικονομικά τα αντιμετωπίζει με ελαφρότητα και δεν έχει τύχει να μην πληρωθεί από κάποια δουλειά, όπως πολλοί συνάδελφοί του. Ξεκαθαρίζει πως δεν ασχολείται πολύ με την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ όταν η κουβέντα πάει στα προσωπικά του τονίζει πως δεν ξέρει αν κάνει καλά για το γεγονός ότι αποφεύγει να μιλά ανοιχτά γι΄αυτά.

«Δεν ξέρω αν κάνω καλά. Λειτουργώ ενστικτωδώς. Δεν φτιάχνω στρατηγική», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παραδέχεται πως για να αποφύγει την δημοσιότητα που μπορεί να πάρει μια σχέση του στα media, κρατά τις προφυλάξεις του και αυτό έχει κόστος. «Άλλο τα προσωπικά και άλλο τα γκομενικά. Θεωρώ ευτελές να ασχολείται κανείς με τα γκομενικά κάποιου», δηλώνει. Μιλά για την αγάπη του τη μουσική και το τραγούδι, ενώ δεν κρύβει πως φοβάται τη μοναξιά και έχει συμβιβαστεί με τον θάνατο.

Tags: