Μας κούφανες Γκουίνεθ! Αυτό είναι το "ζώο" που αρνείται να φάει επειδή το θεωρεί πολύ έξυπνο

Η εκκεντρική δήλωση της διάσημης ηθοποιού

Μας κούφανες Γκουίνεθ! Αυτό είναι το "ζώο" που αρνείται να φάει επειδή το θεωρεί πολύ έξυπνο

Η διάσημη ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές δηλώσεις, ωστόσο η τελευταία της μας ξάφνιασε αρκετά. Λέτε να είναι αλήθεια;

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φημίζεται για την ικανότητά της να βρίσκει και να προτείνει τις πιο ακριβές και ασυνήθιστες λύσεις σε πράγματα απλά και καθημερινά. Είναι επίσης διάσημη και για το πόσο εκλεκτική είναι όσον αφορά τη διατροφή τη δική της αλλά και των παιδιών της. Ωστόσο η τελευταία της δήλωση μας ξάφνιασε.

Η 44χρονη σταρ λοιπόν έγραψε στο Instagram της ιστοσελίδας της Goop, ότι αρνείται να φάει χταπόδι γιατί το θεωρεί πολύ έξυπνο για να το φάει: «Έχουν περισσότερους νευρώνες στο μυαλό τους από εμάς» ισχυρίζεται. «Έπρεπε να σταματήσω να το τρώω γιατί πραγματικά φρικάρισα όταν το έμαθα. Μπορούν να δραπετεύσουν από τα ενυδρεία ξεβιδώνοντας τις αποχετεύσεις και έτσι να επιστρέψουν στη θάλασσα».

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι τα χταπόδια είναι ιδιαίτερα ευφυή πλάσματα ωστόσο δεν είναι πιο έξυπνα από εμάς. Σύμφωνα με το Scientific American τα χταπόδια έχουν περίπου 500 εκατομμύρια νευρώνες, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι στα πλοκάμια τους, ενώ οι άνθρωποι έχουμε περίπου 100 δισεκατομμύρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top