Η Άνιστον ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Τραμπ μέσα από διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας!

Δείτε το βίντεο

Η κυβέρνηση του Τραμπ, πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ ανθρώπων από οχτώ μουσουλμανικές χώρες και μετά από αυτή την ανακοίνωση βρήκε πολλούς επώνυμους «απέναντί του».

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Τζένιφερ Άνιστον που έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τη συμμετοχή της σε διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας.

Ειδικά, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι θα απαγορεύεται πλέον στους επιβάτες πτήσεων από οχτώ κυρίως μουσουλμανικές χώρες, να μεταφέρουν ηλεκτρονικές συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό τηλέφωνο στην καμπίνα του αεροσκάφους, εξαιτίας μιας αδιευκρίνιστης τρομοκρατικής απειλής.

Μεταξύ άλλων, τα αεροδρόμια που επηρεάζονται είναι αυτά του Αμάν, του Καΐρου, της πόλης του Κουβέιτ, της Ντόχα, του Ντουμπάι, της Κωνσταντινούπολης, του Αμπού Ντάμπι, της Καζαμπλάνκας, του Ριάντ και της Τζέντα, ενώ επηρεάζονται και κάποιες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, όπως Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad και Emirates.

Ωστόσο, η τελευταία αεροπορική απάντησε στο διάταγμα δια στόματος Τζένιφερ Άνιστον και έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα της διαφήμιση.

Το σποτ με τίτλο «Let us Entertain You» δείχνει την ηθοποιό να ταξιδεύει μαζί με δύο μικρά παιδιά στην οικονομική θέση ενός Emirates Airbus A380.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top