Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό ασχολείται με την… Γλυπτική!

Τι αποκάλυψε η Daily Mail

Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό ασχολείται με την… Γλυπτική!

Ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο φαίνεται να το έχει ρίξει στην Τέχνη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Daily Mail, ο 53χρονος ηθοποιός, περνά τις μοναχικές του νύχτες σε στούντιο Τέχνης του Λος Άντζελες διοχετεύοντας την ενέργειά του σε ένα γλυπτό υπό την καθοδήγηση του φίλου του Τόμας Χαουσίγκο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πιτ περνά πάνω από 15 ώρες την ημέρα στο στούντιο και εργάζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ακούγοντας, μάλιστα, λυπητερά τραγούδια.

«Περνά τις νύχτες του δημιουργώντας την τέχνη του και ακούγοντας συναισθηματικά τραγούδια», αναφέρει πηγή και προσθέτει: «Όλοι γνωρίζουν πως σχετίζονται με τα προσωπικά του, αλλά κανένας δεν λέει τίποτα. Είναι ήσυχος και ταπεινός. Μαθαίνει, δε, πολύ γρήγορα».

«Η Τέχνη είναι ένας τρόπος για να επικεντρωθεί σε ένα πράγμα, βγάζοντας από το μυαλό του οτιδήποτε άλλο. Μάλλον θεωρεί πιο εποικοδομητικό να κάνει αυτό από το βγαίνει και να παρτάρει», αναφέρει η πηγή.

Την ώρα που ο Μπραντ Πιτ περνά χρόνο με την Τέχνη του, η Αντζελίνα Τζολί επέστρεψε στο Λος Αντζελες μετά έξι της παιδιά από το Λονδίνο, όπου μίλησε σε εκδήλωση για τις προσπάθειες καταγραφής και δίωξης εγκλημάτων βιασμού και σεξουαλικής βίας σε περίοδο πολέμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top