Στο μυαλό της δεν είμαστε, αλλά τα δημοσιεύματα λένε ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την ηθοποιία.

Η Μέγκαν Μαρκλ, το κορίτσι που κατάφερε να κάνει τον πρίγκιπα Χάρι να σταματήσει τις ατασθαλίες και να «σοβαρευτεί» μπορεί να ήταν και πριν τον γνωρίσει αγαπητή στο κοινό μέσα από τη δουλειά της, αλλά τώρα μάλλον θα συνεχίσει να κάνει καριέρα σε άλλους τομείς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει απόσταση, καθώς εκείνη βρίσκεται στο Τορόντο, ενώ ο πρίγκιπας στο Λονδίνο. Αλλά αυτό δε θα συνεχιστεί για πολύ, καθώς όπως ανέφερε πηγή στο E! News, η ίδια σκέφτεται να αφήσει την καριέρα της ως ηθοποιός και την Αμερική και να μετακομίσει προς Ευρώπη μεριά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι μία απόφαση που έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό, πριν ακόμα γνωρίσει τον βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας και κάνει focus σε άλλα πράγματα, που πάντα ήθελε να ασχοληθεί, όπως είναι οι φιλανθρωπίες. Απλά τώρα θα το κάνει σε άλλη χώρα…

Tags: