Βγήκαν τα "μαχαίρια": Στα δικαστήρια η οικογένεια και ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ για την περιουσία;

Θέλουν να τον "πετάξουν" έξω και από το σπίτι στο οποίο μένει οι κληρονόμοι

Βγήκαν τα "μαχαίρια": Στα δικαστήρια η οικογένεια και ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ για την περιουσία;

Ο δικός τους άνθρωπος έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα και έκτοτε ο σύντροφό του, Φαντί Φαουάζ εξακολουθεί να διαμένει στο αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι στο Λονδίνο.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι ενοχλεί τους συγγενείς και κληρονόμους του Τζορτζ Μάικλ, οι οποίοι πλέον προσφεύγουν στα δικαστήρια, για να διεκδικήσουν μέρος της περιουσίας του εκλιπόντος καλλιτέχνη που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ο Φαουάζ.

Μήλον της έριδος ανάμεσά τους είναι το σπίτι στο Λονδίνο, αξίας μεγαλύτερης των 5 εκατ. λιρών.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς, «το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τζορτζ Μάικλ πέρασε στην κατοχή της αδελφής του και της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά, ο Φαντί εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στο Λονδίνο». Μάλιστα, όπως συμπληρώνουν, εκείνος διατείνεται ότι εξακολουθεί να μένει στο εν λόγω σπίτι μιας και έτσι είχε «συμφωνήσει» με τον – νεκρό πλέον – σύντροφό του.

Από την πλευρά του, ο Φαουάζ δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun» ότι δεν έχει την παραμικρή επαφή με τους συγγενείς του Τζορτζ Μάικλ, καθώς δεν γνώριζε καμία λεπτομέρεια για το που και το πότε θα γίνει η κηδεία. «Είναι όλα τόσο παράξενα. Εγώ βρίσκομαι στη μέση σε όλο αυτό...», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top