Baby joy! Μανούλα για δεύτερη φορά η Μαριόν Κοτιγιάρ λίγο καιρό μετά τις φήμες που την ήθελαν "πέτρα του σκανδάλου" στο διαζύγιο Πιτ -Τζολί

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Baby joy! Μανούλα για δεύτερη φορά η Μαριόν Κοτιγιάρ λίγο καιρό μετά τις φήμες που την ήθελαν "πέτρα του σκανδάλου" στο διαζύγιο Πιτ -Τζολί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαριόν Κοτιγιάρ καθώς τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γκιγιόμ Κανέ.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι που είναι 10 χρόνια μαζί έχει ακόμη ένα γιο, τον 5χρονο Μαρσέλ.

Όπως θυμάστε όλοι, η Μαριόν Κοτιγιάρ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκαλώντας έναν μικρό σάλο καθώς κατηγορείτο ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.

Φήμες ήθελαν τον χολιγουντιανό σταρ και την Γαλλίδα ηθοποιό που πρωταγωνιστούν στην ταινία «Allied» να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Ενοχλημένη από την όλη κατάσταση, η Κοτιγιάρ έσπευσε να δώσει την απάντησή της και να αποστομώσει τους πάντες.

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η τελευταία μου αντίδραση στον ανεμοστρόβιλο που ξέσπασε πριν από 24 ώρες και από τον οποίο παρασύρθηκα. Δεν έχω συνηθίσει να σχολιάζω πράγματα όπως αυτό ούτε να τα παίρνω στα σοβαρά, όμως μιας και η κατάσταση περιπλέκεται και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω ανοιχτά. Πρώτον,  πολλά χρόνια πριν, συνάντησα τον άντρα της ζωής μου πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε. Είναι ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο μοναδικός που χρειάζομαι. Δεύτερον, για όσους υποδεικνύουν ότι έχω καταρρεύσει, είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Αυτό το κατασκευασμένο σούσουρο δεν είναι οδυνηρό. Και σε όλα τα μίντια και εκείνους που αγαπούν να μισούν και που βιάζονται να κρίνουν, σας εύχομαι ειλικρινά ταχεία "ανάρρωση". Τέλος, εύχομαι με όλη μου την καρδιά η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους σέβομαι βαθιά, να βρουν ηρεμία σε αυτήν την τόσο ταραχώδη στιγμή. Με όλη μου την αγάπη, Μαριόν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top