Για τη μάχη που δίνει με τη ζυγαριά και τις διακυμάνσεις που είχε μέσα στα χρόνια με το βάρος της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Σοφία Μουτίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε ότι «παλεύει» για να κρατηθεί στα σωστά κιλά, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα.

«Στα σίριαλ, στο "Καφέ της Χαράς", μην το συζητήσουμε… Στους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη" ήμουν 49 κιλά και τώρα είμαι 100!», είπε μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και συμπλήρωσε: «Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 60 κιλά, πήρα 20, τα διαχειρίστηκα, τα έχασα και μετά αφέθηκα εντελώς. Οι δουλειές ήταν πολλές και απανωτές και επειδή το πάθος μου είναι να τρώω – δεν τρώω όλη την ημέρα και πλακώνομαι το βράδυ που είναι το χειρότερο που υπάρχει! Το βράδυ είναι πολύ δύσκολο να φάω πρωτεΐνη, θα φάω πατάτες, στο τέλος γλυκό».

Αποκάλυψε, δε, ότι ντρέπεται για το σώμα της: «Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι. Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά… Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα. Το σωματικό βάρος μπορεί να ρυθμιστεί με καλή διατροφή και θέληση, αν δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα. Ρυθμίζεται, εγώ δεν το ρυθμίζω, το θέλω πολύ, αλλά κάτι γίνεται, με απασχολούν πάρα πολύ τα κιλά μου. Δεν είναι οργανικό, έχει να κάνει με τον εγκέφαλο, γιατί παρόλο που θέλω, δεν μπαίνω σε σειρά. Δεν έχω καταφέρει να χάσω κιλά»

 

Tags: