ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω… Τραμπ – Γιατί ζητάει να τον κλείσουν μέσα;

Τι έγινε;

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω… Τραμπ – Γιατί ζητάει να τον κλείσουν μέσα;

Ο ένας κυκλοφόρησε βίντεοκλιπ που εμφανίζει έναν κλόουν με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ και τον ίδιο να τον πυροβολεί. Και αυτό σιγά μην το άφηνε ασχολίαστο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αρχικά, ο Πλανητάρχης σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter το συγκεκριμένο βίντεοκλιπ του Σνουπ Ντογκ.

«Μπορείτε να φανταστείτε την κατακραυγή αν ο Snoop Dogg, με την αποτυχημένη καριέρα του και τα σχετικά, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον Πρόεδρο Ομπάμα; Φυλακή!», έγραψε.

Αυτού του τουιτ είχε προηγηθεί το σχόλιο του προσωπικού δικηγόρου του Αμερικανού Προέδρου τονίζοντας πως έπαθε σοκ αρχικά και πως «Είναι εντελώς απαράδεκτο. Ο Snoop οφείλει στον Πρόεδρο μια συγγνώμη. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αστείο σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός προέδρου και έχω πάθει σοκ ειλικρινά, γιατί πίστευα πως είναι πολύ καλύτερος από όλο αυτό».

«Σίγουρα δεν θα το δεχόμουν ούτε αν έδειχνε τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οπωσδήποτε δεν το δέχομαι ούτε για τον Πρόεδρο Τραμπ και για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καν αστείο, ούτε καλλιτεχνικό», συμπλήρωσε.

Δήλωση, όμως, ήρθε και από την πλευρά του ράπερ, ο οποίος δήλωσε στο Billboard: «Όταν βγάζω κάτι, ποτέ δεν περιμένω ή ψάχνω για αντιδράσεις. Το βγάζω απλώς επειδή νιώθω πως κάτι έλειπε. Κάθε φορά που ρίχνω κάτι, προσπαθώ να καλύψω ένα κενό. Νιώθω πως υπάρχει πολύς κόσμος που φτιάχνει ωραίους δίσκους, διασκεδάζει, αλλά κανείς δεν αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα με αυτόν τον γαμ@@νο κλόουν ως Πρόεδρο, και τις μ@@ίες που αντιμετωπίζουμε εκεί έξω, οπότε ήθελα να κάνω λίγο μια παύση στους δίσκους για παρτάρισμα και να φτιάξω έναν με διαφορετικό ύφος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top