Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ΕΚΚΛΗΣΗ: Για ΤΙ παρακαλάει η διάσημη ηθοποιός

Ζητάει να ασχοληθούν όλοι με τα θύματα σεξουαλικής βίας

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ΕΚΚΛΗΣΗ: Για ΤΙ παρακαλάει η διάσημη ηθοποιός

«Ας χτίσουμε σεβασμό για τις γυναίκες στις κοινωνίες μας». Αυτό ζητάει από το πόντιουμ η Αντζελίνα Τζολί και μάλιστα για πολλοστή φορά, μιας και είναι εδώ και χρόνια υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων, και ειδικά όταν αφορούν στα θύματα σεξουαλικής βίας.

Το 2012 έστησε με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών, William Hague, το Preventing Sexual Violence Initiative (PSVI), σε μια προσπάθειας εξάλειψης του βιασμού και των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά τη διάρκεια των πολέμων. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης γιόρτασε την πέμπτη επέτειο στο Foreign and Commonwealth Office στο Λονδίνο, βγάζοντας παράλληλα λόγο για την όλη αυτή δράση και κάνοντας τη δική της έκκληση.

«Ζούμε σε ένα κόσμο όπου χιλιάδες, και εκατοντάδες χιλιάδων μπορεί να βιαστούν», είπε και πρόσθεσε: «‘Όλοι όσοι συμμετέχουμε στο PSVI είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα που θα γίνουν και είμαστε επικεντρωμένοι στα επόμενα βήματα: να μεταφέρουμε τα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί επί τόπου για να μας βοηθήσουν να καταγράφουμε τα εγκλήματα και να διώκουμε τους δράστες, να εργαστούμε με τους στρατούς για να αλλάξουν τα δόγματα και η εκπαίδευση και να προωθήσουμε την εφαρμογή νόμων για να προστατευθούν τα πολύ ευάλωτα θύματα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top