Της πήρε το ρόλο και το… Όσκαρ από τα χέρια: Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός ήταν να πρωταγωνιστήσει στο «La La Land»

Τελικά, «κέρδισε» η Έμα Στόουν

Της πήρε το ρόλο και το… Όσκαρ από τα χέρια: Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός ήταν να πρωταγωνιστήσει στο «La La Land»

Το La La Land ήταν μία από τις ταινίες της χρονιάς που ξεχώρισαν τόσο με τα βραβεία που κατάφερε να αποσπάσει, όσο και για τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν.

Η Έμα Στόουν μπορεί να κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ, La La Land και η ταινία να έφθασε κοντά στο να αναδειχθεί Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς, ωστόσο, το πρωταγωνιστικό δίδυμο που είχε προταθεί αρχικά για τους ρόλους της Μία και του Σεμπ ήταν άλλοι.

Ο λόγος για την Έμα Γουότσον Watson και τον Μάιλς Τέλερ που είχαν επιλεγεί αρχικά για να ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο La La Land, τελικά όμως τους ρόλους πήραν η Έμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Kαι μετά από την επιτυχία που σημείωσε η ταινία, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη και αποχώρησε το αρχικό ζευγάρι από την παραγωγή.

Στο διάστημα που πέρασε ήταν πολλές οι φήμες που κυκλοφόρησαν για το τι πήγε στραβά και χάλασε η συμφωνία. Από τις υπερβολικές απαιτήσεις της Watson μέχρι και το ότι ο Teller ζήτησε επιπλέον 2 εκατ. δολάρια από αυτά που του προσφέρονταν ως αμοιβή. Το «μυστήριο» διαλεύκανε η Watson μιλώντας στο Entertainment Weekly λέγοντας ότι «είναι από αυτές τις φορές, που μερικά ονόματα συνδέονται με κάποιες παραγωγές πολύ νωρίς και ανακοινώνονται από ενθουσιασμό χωρίς να έχει επιτευχθεί, όμως, η τελική συμφωνία».

Πράγματι, η Γουότσον γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει στο έργο καθώς είχε ήδη δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Ντίσνεϊ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» καθώς και τα δύο έργα απαιτούσαν να γίνει σοβαρή δουλειά με πολλές πρόβες κάτι το οποίο η 26χρονη ηθοποιός δεν άντεχε. «Ήξερα ότι έπρεπε να μάθω να ιππεύω, να χορεύω, να τραγουδάω και πως έπρεπε να είμαι στο Λονδίνο για να τα κάνω όλα αυτά», είπε η Watson μιλώντας για την προετοιμασία της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», δίνοντας ένα τέλος στις φήμες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top