ΣΕΙΡΑ του για «δηλώσεις»: Η ΠΡΩΤΗ ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook

ΣΕΙΡΑ του για «δηλώσεις»: Η ΠΡΩΤΗ ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή μετά τις δηλώσεις της Ζώζας Μεταξά

Ήταν ένα από τα «φλέγοντα» θέματα της περασμένης εβδομάδας, οι δηλώσεις που έκανε η μητέρα της Κόννυ Μεταξά και πρώην σύντροφος του Λευτέρη Πανταζή, Ζώζα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Πέμπτης σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή της, έκανε έκπληξη στην κόρη της, Κόννυ Μεταξά, η οποία ήταν καλεσμένη του «The 2night show», αλλά και στον ίδιο τον Λευτέρη Πανταζή αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έκανε για τον τραγουδιστή.

«Ήμουν αντίθετη στο γεγονός να βγει να τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, όχι για τη φωνή της, γι’ άλλους λόγους. Ήξερα πώς θα την αντιμετωπίσουν και τι θα συμβεί. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εκεί δεν μιλούσαμε, ήταν η πρώτη φορά, εκτός από την εφηβεία που είχε έναν δεσμό και την ανέβαζε στη μηχανή και είχαμε τσακωθεί, πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσαμε. Δεν το ήξερα, έγινε κρυφά, πίσω από την πλάτη μου. Απλά βγήκε και είπε τρία τραγούδια, δεν ήταν κάτι που της πρόσφερε κάτι, απλά στο μαγαζί που έφερε κόσμο, στον πατέρα της. Ήξερε ότι θα είμαι αντίθετη. Από τότε δεν μιλάω με τον Λευτέρη, ήταν εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι....Θα έπρεπε κι εγώ να ερωτηθώ σε κάτι που αφορά το παιδί, δεν είναι μόνο δικό του το παιδί. Εσύ Γρηγόρη, θα έλεγες στην κόρη σου, 26 χρονών, “μην το πεις στη μαμά σου γιατί θα έχουμε αντιδράσεις”;», αποκάλυψε η Ζώζα Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής το Σάββατο το μεσημέρι, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα γνωμικό που απευθύνεται στο Θεό δίνοντας με αυτό τον τρόπο την απάντησή του σε όλα όσα έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top