ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Τα οδυνηρά τατουάζ που έκανε η Αντζελίνα Τζολί για τον Μπαντ Πιτ εφτά μήνες πριν χωρίσουν (ΦΩΤΟ)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Τα οδυνηρά τατουάζ που έκανε η Αντζελίνα Τζολί για τον Μπαντ Πιτ εφτά μήνες πριν χωρίσουν (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει τρέλα με τα tattoo αφού έχει «χτυπήσει» πάνω από 15 στο σώμα της. 

Για πρώτη φορά δόθηκαν στη δημοσιότητα αυτά που έκανε για τον Μπραντ Πιτ λίγους μήνες μάλιστα πριν χωρίσουν!

Τον Φεβρουάριο του 2016 και ενώ η ίδια βρισκόταν στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της ταινίας «First They Killed My Father», την οποία σκηνοθετούσε, εμπιστεύτηκε τον «γκουρού» των τατουάζ, Ajarn Noo Kanpai, ο οποίος της «χτύπησε» όλη την πλάτη με διάφορα σύμβολα.



Ο Ταϊλανδός  Ajarn Noo Kanpai, πρώην μοναχός και νυν διάσημος δερματοστίκτης, ταξίδεψε από την Μπανγκόγκ στην Καμπότζη, μόνο και μόνο για την Τζολί.

Ο καλλιτέχνης, που δημιουργεί τατουάζ χρησιμοποιώντας χειρουργικές βελόνες και όχι το συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοί του, κάνει μοναδική δουλειά, καθώς όλα τα σχέδια είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, όμως η διαδικασία είναι πολύ πιο επίπονη απ’ ότι στα κανονικά tattoo. 

Ο Kanpai ζωγράφισε τρία τατουάζ στην πλάτη της 41χρονης σταρ, ενώ σχεδίασε και ένα βουδιστικό σύμβολο στο στομάχι του Μπραντ Πιτ, τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν το ζευγάρι αποφασίσει να βάλει τέλος στο γάμο του.

Μάλιστα, το ένα συμβολίζει ένα ξόρκι, ενώ τα άλλα δύο είναι αφιερωμένα στον Μπραντ Πιτ. Ναι, κι όμως! Που να ‘ξερε ότι ο γάμος της δεν θα είχε αίσιο τέλος!

Για την ιστορία κάθε τατουάζ από τον μετρ του είδους κοστίζει χιλιάδες δολάρια λόγω της πρωτότυπης τεχνικής και υποτίθεται ότι όλα τα σχέδια του προφυλάσσουν από το κακό και προστατεύουν όποιον τα έχει.

Βέβαια, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του διάσημου ζευγαριού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top