Η Τάνια Τρύπη μιλάει πρώτη φορά για το σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τον ξαφνικό χαμό του πρώην συζύγου της και πατέρα της κόρης της Αλέξη Μάρδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός θυμάται εκείνες τις δύσκολες στιγμές ενώ έχει μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον που χάθηκε ξαφνικά και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

"Ο Αλέξης ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μιας και μαζί αποκτήσαμε τη Μαρίνα μας. Ήταν ένα τεράστιο σοκ ο αιφνίδιος θάνατος του. Στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε έτσι ξαφνικά... Όταν θυμόμαστε τους ανθρώπους με αγάπη, η ψυχούλα τους ταξιδεύει καλύτερα. Και τον Αλέξη τον θυμάμαι με πολλή αγάπη, η ψυχούλα του ταξιδεύει με πολλή αγάπη. Κρατάω μόνο τα καλά από όσα ζήσαμε. Υπήρξε άντρας μου, κάναμε ένα παιδί μαζί. Όταν με πήραν τηλέφωνο, μου κόπηκαν τα πόδια... Πάγωσα ολόκληρη και έπρεπε να πάρω τη μικρή να την ενημερώσω. Ήταν τόσο δύσκολο!"

 Ο Αλέξης Μάρδας και η Τάνια Τρύπη είχαν παντρευτεί το 1993 στην Ύδρα. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, ενώ το διαζύγιο τους ήταν βελούδινο για χάρη της κόρης τους Μαρίνας, που ήταν και η βασική του προτεραιότητα. Ο Αλέξης Μάρδας, γνωστός επιχειρηματίας και παραγωγός, ο Magic Alex όπως τον αποκαλούσε ο Τζον Λένον, υπέφερε τα τελευταία χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. 

Πηγή: Real Life
Tags: