Εξώφυλλο στο αμερικανικό περιοδικό «Shape» Απριλίου, η Εύα Μέντες αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της άψογης γραμμής της και του αψεγάδιαστου δέρματός της, παρότι έχει δύο παιδιά και είναι 43 ετών.

Η πανέμορφη σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλύπτει συγκεκριμένα τι τρώει καθημερινά. Αναφέρει ότι η δίαιτά της είναι εντελώς ασκητική:

«Συνήθως αρχίζω την ημέρα μου με αυγά, το βρίσκω μαγικό. Με τα αυγά μπορεί κανείς να κάνει τόσα πράγματα. Συνήθως το απλοποιώ και τα τρώω μπρουγιέ με μια φέτα ψωμί.

Για το μεσημεριανό, συνήθως τρώω σολωμό με ρύζι ή κινόα και προσπαθώ να φάω και μια σαλάτα.

Τρώω το ίδιο πράγμα και για βραδινό.

Είμαι ένα πλάσμα που έχω ριζωμένες συνήθειες, δεν τρελαίνομαι για το φαγητό. Προσπαθώ να τρώω τροφές σαν το λάδι που δίνει ενέργεια στο σώμα μου. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να καθίσω σε ένα τραπέζι να φάω. Τώρα, με τα δύο παιδιά, τρώω συνήθως στο πόδι».

Η Εύα Μέντες είναι αθλητικός τύπος και περνάει αρκετό χρόνο στις αίθουσες γυμναστηρίου. Ακολουθώντας αυτό το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, η διάσημη σταρ έχασε γρήγορα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της, Αμάντα, η οποία είναι σήμερα 11 μηνών. Η σταρ δηλώνει:

«Λατρεύω να κάνω καθίσματα, αλλά τώρα μου είπαν ότι είναι καλύτερο να κάνω ανοίγματα».

Επισημαίνει ότι κρατάει κυρίως τη γραμμή της γιατί τρέχει συνέχεια με τα δύο της παιδιά:

«Ήταν δύσκολο να χάσω τα επιπλέον κιλά μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου. Ωστόσο δεν ήταν τόσο σκληρό όσο φοβόμουν γιατί περνάω τη ζωή μου τρέχοντας όλη μέρα με τα παιδιά μου. Δεν κατορθώνω ποτέ να καθίσω. Είμαι συνεχώς σε κίνηση».

Πάντως, ενόσω ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της Ράιαν Γκόσλινγκ έτρεχε από κόκκινο χαλί σε γκλάμουρ συναντήσεις για να διαφημίσει την τελευταία ταινία του La La Land, η Εύα Μέντες έμεινε σπίτι για να φροντίσει τα παιδιά. Το περιοδικό Shape την ρώτησε αν την ενοχλεί να απουσιάζει από το κόκκινο χαλί και τα βραβεία Οσκαρ.

«Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι λατρεύω να μένω σπίτι μου. Αντί να είμαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να είμαι σπίτι μου με τα κορίτσια» δήλωσε.