Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

To star.gr τα συγκέντρωσε και σας τα παρουσιάζει

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο έρως λένε χρόνια δεν κοιτά και αυτό είναι αλήθεια! Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και σε πολλές περιπτώσεις δεν στάθηκε εμπόδιο στην αγάπη.

Το star.gr, με αφορμή τη θρυλική Αlexis της «Δυναστείας», η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τον κατά 32 χρόνια νεότερο σύζυγό της, Πέρσι Γκίμπσον, συγκέντρωσε τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μάικλ Ντάγκλας- Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου του 1944, ενώ η χολιγουντιανή σταρ γεννήθηκε την ίδια ακριβώς μέρα, 25 χρόνια αργότερα. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν τους εμπόδισε όμως να παντρευτούν και να αποκτήσουν μαζί δύο παιδιά.

Χάρισον Φορντ- Καλίστα Φλόκχαρτ

Εκείνος είναι 74 και εκείνη 52. Τους χωρίζουν 22 χρόνια.  Ο Φορντ έχει δύο γιους, Μπέντζαμιν και Γουίλαρντ, με την πρώτη του σύζυγο Μέρι Μαρκουάρντ, καθώς και άλλα δύο παιδιά, Μάλκολμ και Τζόρτζια, με τη δεύτερη σύζυγό του, τη σεναριογράφο Μελίσα Μάθισον.

Κέβιν Κόστνερ- Κριστίν Μπόμγκαρτνερ

Tον 62χρονο ηθοποιό χωρίζουν 22 χρόνια από την 42χρονη σύζυγό του. Παντρεύτηκαν στο Aspen το 2004 και έχουν 3 παιδιά.

Μάθιου Μακόναχι- Καμίλα Άλβες

Τους χωρίζουν 14 χρόνια αλλά δηλώνουν ότι την διαφορά δεν την αισθάνονται. Τα τρία τους παιδιά είναι η πηγή της ενέργειάς τους. «Όταν την είδα για πρώτη φορά, αναρωτήθηκα “ποια είναι αυτή;”, “τι είναι αυτό το πράγμα;”. Ο τρόπος που κινούνταν έδειχνε έναν άνθρωπο που ξέρει ποιος είναι, που περνάει χρόνο με τον εαυτό του, που δεν διαφημίζει τον εαυτό του στον κόσμο και δεν ζητάει έγκριση από κανέναν. Από τότε δεν βγήκα ραντεβού με καμία άλλη!» είχε πει ο 47χρονος ηθοποιός  σε συνέντευξή του για τη 34χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, με την οποία παντρεύτηκε το 2012.

Μπρους Γουίλις- Έμα Χέμινγκ

Ο 62χρονος χολιγουντιανός σταρ έχει 23χρόνια διαφορά ηλικίας με την 39χρονη καλλονή σύζυγό του με την οποία παντρεύτηκε το 2009 στην Καραϊβική. Στο γάμο τους έδωαν το παρών και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ντέμι Μουρ,  συνοδευόμενη από τον τότε σύντροφό της, Άστον Κούτσερ. Ο Μπρους Γουίλις έχει 5 παιδιά (όλα κορίτσια): 3 κόρες με την Ντέμι Μουρ και 2 κόρες με τη δεύτερη σύζυγό του Έμα. 

Μελ Γκίμπσον -Ρόζαλιντ Ρος

Μπορεί να έχουν 34 ολόκληρα χρόνια διαφορά ηλικίας-αυτός είναι 61 και αυτή... 27- ωστόσο ο έρωτάς τους είναι μεγάλος. Πριν δύο μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι. Ο διάσημος ηθοποιός που έχει ήδη 8 παιδιά, από προηγούμενες σχέσεις, είχε επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης τον περασμένο Σεπτέμβριο (2016). Ο 61χρονος ηθοποιός και η κατά πολύ νεότερη σύντροφός του, επέλεξαν το όνομα Son Lars Gerard Gibson για τον μικρούλη γιο τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ- Αμάλ Αλμουντίν

Ο 55χρονος πρώην αμετανόητος εργένης του Χόλιγουντ και η 39χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν 16 χρόνια διαφορά ηλικίας.  Αρραβωνιάστηκαν μετά από εφτά μήνες σχέσης και παντρεύτηκαν στην Ιταλία το 2014, προκαλώντας φρενίτιδα, ενώ σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς η Αμάλ είναι έγκυος. 

Ρόζι Χάντιγντον-Τζέισον Στέιθαμ

Το 29χρονο μοντέλο και ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ έχουν 20 χρόνια διαφορά ηλικία. Είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, μιας και η ξανθιά καλλονή είναι έγκυος. 

Μέρι Κέιτ Όλσεν-Ολιβιέ Σαρκοζί

Η 30χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος ετεροθαλής αδερφός του Νικολά Σαρκοζί, είναι μαζί από το 2012, ενώ το 2015 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Έχουν 17 χρόνια διαφορά ηλικίας. 

Άλεκ Μπάλντουιν-Ιλάρια Τόμας

Ο 57χρονος ηθοποιός και η 32χρονη καθηγήτρια yoga έχουν 25 χρόνια διαφορά ηλικίας. Είναι παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά.

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr) 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top