THE END! ΟΧΙ μόνο χώρισε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά ΠΑΛΕΥΕΙ και για την επιμέλεια της κόρης της!

Είναι επίσημο

THE END! ΟΧΙ μόνο χώρισε η Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά ΠΑΛΕΥΕΙ και για την επιμέλεια της κόρης της!

Είχαν κάνει πρόσφατα μια κοινή εμφάνιση, αλλά εκείνη περπάτησε μόνη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για επίσημο χωρισμό της από τον Γάλλο σύζυγό της.

Μέχρι σήμερα, όμως, όλα ήταν απλά φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με το πώς πάει ο γάμος της Σκάρλετ Γιόχανσον με τον Ρομάν Ντάουριακ. Και να που ήρθε και η επιβεβαίωση της οριστικής ρήξης ανάμεσα στο (πρώην πλέον) ζευγάρι μέσω του δικηγόρου της Χολιγουντιανής σταρ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Νew York Post page six, η Γιόχανσον δεν κατέθεσε μόνο αίτηση διαζυγίου η οποία έχει ήδη παραληφθεί από το δικηγόρο της άλλης πλευράς, αλλά αναφέρεται και ο γάμος  έχει τελειώσει και δεν υπάρχει περίπτωση συμφιλίωσης.

Μέσα στη αίτηση, αναφέρεται και η επιθυμία της διάσημης ηθοποιού να πάρει την κηδεμονία της 3χρονης κόρης τους και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη αφού ο Γάλλος πρώην σύζυγος της ηθοποιού, θέλει να την πάρει μαζί του στη Γαλλία με τον ισχυρισμό ότι η ηθοποιός λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει συνέχεια και η μικρή δεν θα μπορεί να έχει ένα σταθερό σπίτι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και παρά το γεγονός ότι έδειχναν τρελά ερωτευμένοι η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top