Εδώ και αρκετές ημέρες ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ παρέμεινε σιωπηλός, αναμένοντας τα αποτελέσματα της έρευνας για τα αίτια θανάτου του ποπ σταρ.

Σήμερα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ιατροδικαστή (που ανέφερε ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια -μυοκαρδιοπάθεια, μυοκαρδίτιδα και ηπατική στεάτωση), ο Φαντί Φαουάζ ξέσπασε εναντίον όλων.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Φαουάζ έγραψε απλά «Αντα γαμ...τε» (f@ck you), συνεχίζοντας «η αλήθεια φάνηκε», ανεβάζοντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία του ιδίου με τον Τζορτζ Μάικλ αγκαλιά.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ ανέμενε με αγωνία την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για να ξεσπάσει, καθώς υπήρχαν φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, με ευθύνη και του Φαουάζ.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τρίτη ο επικεφαλής ιατροδικαστής Darren Salter, ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ προήλθε από την αδύναμη καρδιά του και το πρόβλημα με το ήπαρ που αντιμετώπιζε. Συγκεκριμένα, έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει, όπως είπε και ο ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα, σε ηλικία 53 ετών. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του ο σύντροφός του, Φαντί Φαουάζ.