Stop the Press: Ξανά (;) μαζί Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον- Όλο και πιο κοντά οι δύο πρώην!

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Life

Stop the Press: Ξανά (;) μαζί Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον- Όλο και πιο κοντά οι δύο πρώην!

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον τον Μπραντ Πιτ να ανταλλάσσουν μηνύματα λίγο καιρό μετά το χωρισμό του χολιγουντιανού σταρ με την Αντζελίνα Τζολί, ένα νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για... "επανασύνδεση" του πρώην ζευγαριού. Όχι όμως ερωτική, όπως θα ήθελαν πολλοί,  αλλά.. επαγγελματική!

Άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού που κατάγεται από την Ελλάδα, ισχυρίζεται πως ίσως οι δύο σταρ ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αν γίνει αυτό, όπως όλοι καταλαβαίνετε, θα σπάσουν ταμεία!

«H Τζένιφερ Άνιστον θα μπορούσε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπραντ στην μεγάλη οθόνη. Θα πρέπει να είναι οι τέλειοι ρόλοι και όλα τα αστέρια να ευθυγραμμιστούν, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα ωφελήσει την καριέρα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Άνιστον δεν ενδιαφέρεται για μια συνεργασία σε μια ρομαντική ταινία.

«Έχει σκεφτεί πως ίσως θα ήταν ευκολότερο να ξεκινήσουν κάτι όπως το να δανείσουν τι φωνές τους σε μια μελλοντική ταινία κινουμένων σχεδίων. Αυτό είναι κάτι που θα το σκεφτόταν και είναι πιο πιθανό να συμβεί ακόμη και από ένα reunion του Friends» πρόσθεσε.

Αν και οι δηλώσεις μοιάζουν αόριστες και υποθετικές, φαίνεται ότι.... κάτι ψήνεται ανάμεσα στους δύο πρώην! Ή μήπως όχι; Ο χρόνος θα δείξει! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top