ΛΕΦΤΑ υπάρχουν! ΔΙΑΣΗΜΟΣ τραγουδιστής δωρίζει ποσό με πολλά μηδενικά σε σχολεία

Δίνει εκατομμύρια δολάρια στα δημοτικά σχολεία του Σικάγο

ΛΕΦΤΑ υπάρχουν! ΔΙΑΣΗΜΟΣ τραγουδιστής δωρίζει ποσό με πολλά μηδενικά σε σχολεία

Ένα εκατομμύριο δολάρια στα δημοτικά σχολεία του Σικάγο! Τόσο θα δωρίσει όπως αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα στο δημοτικό σχολείο Westcott ο Chance the Rapper.

Ο μεγάλος νικητής των τελευταίων βραβείων Grammy, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Chancellor Bennett, ευχαρίστησε τους fans του για το πόσο τον έχουν βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας πως η δωρεά του έγινε από τα χρήματα που έβγαλε από τα εισιτήρια των επικείμενων συναυλιών του!

«Δεσμεύομαι να βοηθήσω τα παιδιά του Σικάγο να έχουν ποιοτικές εμπειρίες εκπαίδευσης, στις οποίες να συμπεριλαμβάνονται και οι τέχνες», είπε και πρόσθεσε: «Ως καλλιτέχνης και δάσκαλος μετά το σχολείο, γνωρίζω πως οι τέχνες είναι ανεκτίμητες. Μαθαίνουν στα παιδιά τον τρόπο που οι μικρές τους προσπάθειες μπορεί να έχουν τεράστια αποτελέσματα και πως η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία. Αυτή η επιταγή είναι μία έκκληση για δράση. Προκαλώ όλες τις μεγάλες εταιρείες σε Σικάγο και όλες τις ΗΠΑ να κάνουν δωρεές και να δραστηριοποιηθούν».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top