Αποχαιρετιστήριο… πάρτι: Μπαλόνια, λουλούδια και «καπνογόνα» στο closing του Ρέμου στην Θεσσαλονίκη!

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr

Με ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και κόσμο που τον αγαπάει έριξε «αυλαία» το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν από τον Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης.

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο κατάμεστο Stage Live και είχε ατμόσφαιρα εορταστική! Άλλωστε, μετά από 8 χρόνια που είχε να περάσει τόσο μεγάλη σεζόν στην συμπρωτεύουσα ο Αντώνης Ρέμος, το «αντίο» των Σαλονικιών δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό!

Τα ηχεία γέμισαν με την φωνή του καλλιτέχνη και τα κομμάτια του που όλοι έχουν σιγοτραγουδήσει, ταυτιστεί και αγαπήσει, η πίστα με λουλούδια και όλο το μαγαζί με κονφετί, μπαλόνια, μέχρι και «καπνογόνα» από το κοινό που είχε πάει αποφασισμένο να του χαρίσει στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ, όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr!

Τώρα το σχήμα «όπως είναι» - γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει – μετακομίζει Αθήνα και συγκεκριμένα στο Fantasia, όπου ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους από 31 Μαρτίου, ενώ μέχρι τότε ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει και μια μικρή στάση στον Διογένη, όπου στις 9,10 και 11 Μαρτίου θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Athens Music Festival και θα υποδεχθεί τον εμπνευστή της Βαλκανικής pop, Shantel και τον σπουδαίο Σέρβο συνθέτη και ερμηνευτή Zeljko Joksimovic.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top