«Δεν βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, δεν μπορεί να ανανεωθεί» - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΜΒΑ από γνωστό άντρα της showbiz

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής, ενώ σχολίασε γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα.

"ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΟΝΑΧΗ!"

«Είμαι άθεος, ενώ η αδερφή μου είναι ηγουμένη σε μοναστήρι. Έχουμε άψογη σχέση, στεναχωριέται που είμαι άθεος, στεναχωριέται που είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά με αγαπάει», είπε ο δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας, ακτιβιστής και πολιτευτής, Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάγκας για τους ομοφυλόφιλους, ο κύριος Βαλλιανάτος είπε πως «ο Λιάγκας δεν είναι ο κλασικός ομοφοβικός, αλλά άθελα του συντηρεί ένα κλίμα. Χαίρεται που ασχολούνται μαζί του και για αυτό τα λέει αυτά»..

Ο ίδιος είπε ότι δεν βλέπει την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι «η παρουσιάστρια δεν μπορεί να ανανεωθεί, αν και έχει καθηλωτική παρουσία».

«Ο Λαζόπουλος εξαφανίστηκε, πίστεψε πάρα πολύ στον ΣΥΡΙΖΑ και απομακρύνθηκε από τον πυρήνα της τέχνης του», είπε σε άλλο σημείο για την απουσία του γνωστού καλλιτέχνη από την TV.

Αρνητικά σχολίασε και την απόφαση να αναλάβει ο Γιώργος Κιμούλης, διευθυντής στο Ίδρυμα Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top