Και ξανά προς την πρώην τραβά; Μηνυματάκια ανταλλάζει με την Άνιστον ο Πιτ;

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα

Μηνυματάκια ανταλλάζει με την Άνιστον ο Πιτ;

Την άφησε γιατί ερωτεύτηκε σφόδρα την Αντζελίνα Τζολί, στην οποία δε χάρισε μόνο το επίθετο του, αλλά και μερικά παιδιά.

Ωστόσο, μετά το διαζύγιό τους που ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να σκέφτεται και πάλι την Τζένιφερ Άνιστον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του PageSix το πρώην ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει αποκαταστήσει την επικοινωνία του, μιας και ο Μπραντ έκανε το πρώτο βήμα και της έστειλε μήνυμα.

Αφορμή για να θυμηθεί την παντρεμένη με τον Τζάστιν Θέρου πρώην σύντροφό του ήταν τα γενέθλιά της στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι «έχουν ανταλλάξει γραπτά μηνύματα. Υπήρξε μία φιλική προσέγγιση και τίποτα περισσότερο».

Το Us Weekly ανέφερε ότι ο Pitt έχει εξομολογηθεί διάφορα γεγονότα εμπιστευτικά στην πρώην σύζυγό του, που αφορούν το διαζύγιό του με την Jolie.

«Ο Brad της είπε ότι πέρασε έναν δύσκολο χρόνο λόγω του διαζυγίου του και αντάλλαξαν μερικά μηνύματα με αναμνήσεις του κοινού παρελθόντος τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όμως, μία άλλη πηγή του Χόλιγουντ είπε ότι η επανασύνδεση «δεν είναι καθόλου ρομαντική. Είναι απλώς φίλοι και πάλι. Αυτό ίσως να έδωσε την εντύπωση ότι ο Brad τρέχει κάθε φορά πίσω στην Jen, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ότι αποφάσισαν να έχουν μία επαφή ο ένας με τον άλλον».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top