ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η χήρα του Αντώνη Βαρδή ΑΠΑΝΤΑΕΙ στον Γιάννη Βαρδή για την κόντρα τους

Τη δική της απάντηση έδωσε και η κόρη της

Η διαμάχη της με τα παιδιά του πρώην συζύγου της, Αντώνη Βαρδή, Γιάννη και Καλλιστώ είναι μια υπόθεση που κρατάει χρόνια και τώρα για πρώτη φορά η Φιλοθέη Μωβ, η χήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, αλλά και η κόρη της, Ευαγγελία, έδωσαν τη δική τους απάντηση.

«Δεν έχω κάνει σφάλματα και το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό. Είναι μεγάλη αδικία αυτό! Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε πάρα πολύ και νομίζω είμαι πολύ ευλογημένη γι’ αυτό. Τα στηρίγματά μου στη ζωή είναι οι φίλοι, το παιδί μου, η μητέρα μου και οι κοινοί φίλοι που είχαμε με τον Αντώνη Βαρδή», δήλωσε η Φιλοθέη, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», το μεσημέρι της Κυριακής, ανοίγοντας τα χαρτιά της μετά από 2,5 χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή.

Τη δική της απάντηση έδωσε και η κόρη της Ευαγγελία Λαμπρινή Χούντα, η οποία για πρώτη φορά πήρε θέση στην κόντρα δημόσια: «Η μητέρα μου πραγματικά έχει αποδειχθεί κυρία. Εγώ δεν θα ήμουν τόσο κυρία στη θέση της, με όλα αυτά που έχει περάσει. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη κάπου εκεί ψηλά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top