ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τσιμιτσέλης! «Δεν χωρίζουμε με την Βάσω, φτάνουν οι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ»

Ενοχλημένος από τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τσιμιτσέλης! «Δεν χωρίζουμε με την Βάσω»

Εδώ και δέκα μέρες κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, κάτι που σύμφωνα με τη Real Life έκανε έξαλλο τον γνωστό ηθοποιό.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού τονίζουν στην εφημερίδα ότι πρόκειται για μια ακόμα φορά για… ράδιο αρβύλα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Τρέχουν και οι δύο απίστευτη επαγγελματική κούρσα. Οι υποχρεώσεις τους είναι πιεστικές και βρίσκονται πλέον ελάχιστες ώρες, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στη σχέση τους», τονίζουν.

Αντιθέτως, σύμφωνα πάντα με τα ίδια άτομα τις ώρες που καταφέρνουν να είναι μαζί μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ούτε ο Γιάννης, ούτε η Βάσω έχουν κλείσει κάτι για το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσουν να περάσουν όσο περισσότερο καιρό μαζί με την κόρη τους.

Οι φήμες αυτές έφτασαν και στα αυτιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έσπευσε να καθησυχάσει τον φιλικό του κύκλο, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή του.

«Είμαστε μαζί με τη Βάσω κι ας θέλουν κάθε τόσο να μας χωρίζουν. Ας το πάρουν πια χαμπάρι κι ας πάψουν να διατυμπανίζουν ό,τι θέλουν. Φτάνει πια αυτή η γελοιότητα», φέρεται να είπε ο ηθοποιός στους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα όσοι τον ξέρουν καλά, δήλωσαν ότι πρώτη φορά τον είδαν τόσο οργισμένο, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά εναντίον όσων αναπαράγουν τις φήμες αυτές. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top