Με διάθεση... La La Land η Έμα Στόουν: Ποζάρει με νεγκλιζέ λίγο πριν τα Όσκαρ

Η φωτογράφηση για το Rolling Stone και τα λόγια της για το La La Land

Με διάθεση... La La Land η Έμα Στόουν: Ποζάρει με νεγκλιζέ λίγο πριν τα Όσκαρ

Είναι παντού! Και είναι λογικό, μιας και η Έμα Στόουν είναι το φαβορί για να κερδίσει το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία «La La Land».

Αυτή τη φορά, η νεαρή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το πιο διάσημο μουσικό περιοδικό, το Rolling Stone και μίλησε για τα πάντα.

Φορώντας ένα σατέν δαντελένιο slip dress, η συμπρωταγωνίστρια του Ράιαν Γκόσλινγκ πόζαρε στο φακό του Mark Seliger και μίλησε για την εμπειρία της στην ταινία που κατάφερε να σπάσει ταμεία, ενώ συνέκρινε και την εμπειρία της αυτή με τους υπόλοιπους ρόλους που έχει υποδυθεί.

«Υπήρχαν στιγμές στο παρελθόν, όταν έκανα μια ταινία, που μου έλεγαν ότι καθυστερούσα την παραγωγή επειδή έλεγα την άποψη μου ή κάποια ιδέα που είχα» είπε η 26χρονη ηθοποιός αρχικά και συνέχισε: «Διστάζω να πιστέψω ότι κάποιες φορές παραγκωνίστηκα επειδή είμαι γυναίκα, αλλά υπήρχαν στιγμές που ενώ αυτοσχεδίασα και γέλασαν με το αστείο μου στο τέλος αποφάσισαν να δώσουν την δική μου σκέψη την δική μου ατάκα στον άντρα πρωταγωνιστή.  Ή θυμάμαι άλλες φορές να αναφέρω ότι κάποια ατάκα μου δεν θα έπρεπε να υποδυθεί γιατί δεν συνάδει με το υπόλοιπο σενάριο και να μου λένε “απλά πες ‘την, αν δεν κολλήσει θα την βγάλουμε στο τέλος” και δεν την έβγαλαν, και πραγματικά δεν “δούλεψε”!»

Σε μια άλλη πόζα η ηθοποιός του La La Land φοράει ένα λευκό crochet φόρεμα και φωτογραφίζεται πάνω σε μια κούνια αποδεικνύοντας με το συνολικό concept ότι χειρίζεται τέλεια όποιον ρόλο κι αν της δοθεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top