Εκτός "Mamma Mia" η Demy – ΑΥΤΗ είναι η αντικαταστάτρια της

Τι έγινε;

Εκτός "Mamma Mia" η Demy – ΑΥΤΗ είναι η αντικαταστάτρια τ

Υποδύεται την κόρη της Δέσποινας Βανδή στο μιούζικαλ Mamma Mia, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να είναι εγκαίρως στη θέση της!

Η Demy βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τη φετινή Eurovision και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει τα τρία video clips για τα τραγούδια που θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, ώστε να βρεθεί αυτό που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό.

Αν και αρχικά το ταξίδι είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την Τετάρτη, μιας και η τραγουδίστρια θα έπρεπε να επιστρέψει στο θέατρο Ακροπόλ για τις ανάγκες της παράστασης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει λόγω… καιρού!

Συγκεκριμένα, τα σχέδια άλλαξαν, μιας και οι κακές καιρικές συνθήκες όχι μόνο δυσκόλεψαν και καθυστέρησαν τα γυρίσματα στην Οδυσσό, αλλά την έβγαλαν εκτός προγράμματος!

«Λόγω καιρού καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας μία μερα μετά και έτσι, μιας κ ειμαι ακομη στην Οδησσό, σήμερα στην σημερινή παράσταση του Mamma Mia στο ρόλο της Σόφι θα με αντικαταστήσει η Εύα Νομικού! Τα λέμε πάλι αύριο! Σας αγαπώ!», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top