Η Αντζελίνα Tζολί απέχει πολύ από την παραδοσιακή μαμά που μαγειρεύει βαρετά… κεφτεδάκια  και πατάτες για τα παιδιά της. Η διάσημη ηθοποιός που είναι η χαρά του οικολόγου , σοτάρει με άνεση ζουμερούς  σκορπιούς, ακρίδες και ταραντούλες.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, στο πλαίσιο της συνέντευξης της στο BBC, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καμπότζη, η Αμερικανίδα σταρ , θέλησε να μυήσει τους δύσπιστους , στην τοπική κουζίνα , μαγειρεύοντας ...ότι πετάει και ό,τι έρπει.

Αφού ρόδισε στο τηγάνι τους μεζέδες τους έβγαλε και τους  σέρβιρε με σαλάτα. Τόσο τα παιδιά όσο και η δημοσιογράφος δεν δίστασαν να δοκιμάσουν το περίεργο έδεσμα της πρώην κυρίας Πιτ. 

Όσο για τι γεύση άφησαν οι σκορπιοί και οι ταραντούλες στη διάσημη σταρ και στα παιδιά της! Γεύση από... πατατάκια! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Tags: