Έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων- Η Πηνελόπη Πλάκα εξηγεί γιατί χώρισε από τον Αποστολάκη

Τι την τρόμαξε στη σχέση της με τον ηθοποιό;

Τέσσερις περίπου μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Αποστολάκη, η Πηνελόπη Πλάκα έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Την αρχή έκανε η οικοδέσποινα της εκπομπής η οποία είπε πως πιστεύει ότι η Πηνελόπη δεν βρίσκεται σε φάση να δεσμευτεί και να κάνει οικογένεια και πως θέλει να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της.

Τότε η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου λέγοντας.

«Είναι ανάλογα με τις φάσεις. Εγώ την έζησα και τη φάση που ήμουν πολύ κοντά με κάποιον άνθρωπο, που συγκατοίκησα, που τα πέρασα όλα αυτά. Είναι πολύ ωραία. Απλά αλλάζουν αυτά. Προφανώς τρομάζεις όταν μπαίνεις σε αυτό. Γιατί όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και μπαίνεις ξαφνικά σε μια σχέση που βλέπεις πως και για σένα και για τον άλλον είναι πολύ σοβαρή τρομάζεις.  Είναι ο άνθρωπος σου εκείνη τη στιγμή, όμως λες “ τώρα που πάω” Δεν είμαι έτοιμη» είπε η ηθοποιός που υποδύεται την Γκέλυ στη σειρά "Συμμαθητές" και πρόσθεσε:

«Μπήκα(σ.σ: εννοεί σε μία σοβαρή σχέση και σε φάση συγκατοίκησης) το είδα, αλλά δεν ήμουν έτοιμη. Οφείλεται μόνο σε εμένα. Δεν είμαι έτοιμη να κάνω τελείως focus εκεί και να πω δεν βλέπω τίποτα άλλο, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο και ασχολούμαι μόνο με μια σχέση. Γιατί η σχέση θέλει  δουλειά και πρέπει να θέλεις να την κάνεις αυτή τη δουλειά».

Να σας θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν, συνέντευξη είχε δώσει και ο πρώην αγαπημένος της Κώστας Αποστολάκης στην οποία είχε πει πως ο χρόνος ήταν εκείνος που έφθειρε τη σχέση τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top