Κάνιε Γουέστ: 19χρονη καλλονή εμφανίστηκε στο σόου του φορώντας χιτζάμπ!

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Κάνιε Γουέστ: 19χρονη καλλονή εμφανίστηκε στο σόου του φο

Η 19χρονη Χαλιμά Άντεν έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα συμμετέχοντας στην επίδειξη μόδας του πιο αμφιλεγόμενου σχεδιαστή, του τραγουδιστή Κάνιε Γουέστ, ο οποίος παρουσίασε τη συλλογή του Yeezy στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Αμέσως έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του σόου, διότι εμφανίστηκε φορώντας χιτζάμπ.

Η Χαλιμά Άντεν είναι Αμερικανο-Σομαλή και γεννήθηκε σε προσφυγικό καταυλισμό στην Κένυα.

Η πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, Κάρι Ρόιτφελντ πήρε την Άντεν υπό την προστασία της κι έτσι το μοντέλο τράβηξε την προσοχή του Κάνιε Γουέστ.

Τον περασμένο Μάρτιο η Ρόιτφελντ συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Μάριο Σορέντι για το CR Fashion Book, στο οποίο η Άντεν φοράει σύνολα της Loewe. Η Άντεν εμφανίστηκε σε πρωτοσέλιδα περιοδικών πέρσι ως η πρώτη υποψήφια στα καλλιστεία ομορφιάς για τον τίτλο Miss Minnesota που φόρεσε χιτζάμπ.

Αν και μόλις έχει γνωρίσει τον κόσμο της μόδας, δήλωσε στη Vogue ότι «όλοι την αποδέχθηκαν και την καλωσόρισαν». «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Κάνιε και την Κιμ (Καρντάσιαν), ήταν ωραία» είπε.

«Στόχος μου είναι να στείλω ένα μήνυμα στις μουσουλμάνες και στις νεαρές γυναίκες παντού, ότι μπορούν να σπάσουν τα στερεότυπα και να είναι ο εαυτός τους», ανέφερε. «Πάντα να μένετε πιστές σε αυτό που είστε, τα εμπόδια μπορούν και πρέπει να απομακρύνονται!», πρόσθεσε. 

Η 19χρονη έχει υπογράψει συμβόλαιο με την IMG το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί την 12χρονη ηθοποιό Μίλι Μπόμπι Μπράουν και την Άλεκ Γουέκ.

«Θέλω να διαδώσω ένα θετικό μήνυμα για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα» έχει πει η Άντεν σε παλαιότερη συνέντευξη της στο Business of Fashion και να δείξω στις άλλες νεαρές Μουσουλμάνες γυναίκες ότι υπάρχει χώρος και για εκείνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top