ΔΙΑΣΗΜΟΣ μουσικός ΚΡΑΖΕΙ την Μπιγιονσέ: Κάνει μόντελινγκ μετά μουσικής

Ο Κάρλος Σαντάνα ήταν πολύ αιχμηρός στο λόγο του

ΔΙΑΣΗΜΟΣ μουσικός ΚΡΑΖΕΙ Μπιγιονσέ: Κάνει μόντελινγκ μετά

Μπορεί η Αντέλ να θέλησε να μοιραστεί μαζί της το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς που κέρδισε στην φετινή τελετή απονομής των Grammy Awards, αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη.

Ο Κάρλος Σαντάνα σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ενώ η Αντέλ άξιζε και με το παραπάνω το βραβείο αυτό, η εγκυμονούσα Μπιγιόνσε μάλλον δεν έπρεπε να λάχει τέτοιας βράβευσης.

«Νομίζω ότι η Adele κέρδισε γιατί μπορεί να τραγουδήσει», είπε ο Μεξικανό-Αμερικάνος μουσικός και συνέχισε: «Με όλο το σεβασμό προς την αδελφή μας Μπιγιονσέ, είναι πολύ όμορφη να τη βλέπουμε, αλλά αυτό που κάνει μοιάζει θυμίζει περισσότερο μόντελινγκ μετά μουσικής. Μουσική για να προβάρεις ένα φόρεμα. Δεν είναι τραγουδίστρια… Η Αντέλ μπορεί να τραγουδήσει πραγματικά. Δεν χρειάζεται όλους αυτούς τους χορευτές και τα σκηνικά, μπορεί να σταθεί μόνη εκεί και απλά να τραγουδήσει και αυτός είναι ο λόγος που κερδίζει».

Αναμενόμενο ήταν τα σχόλια αυτά να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, ενώ μερικές ώρες αργότερα o ίδιος έκανε νέα σχόλια με τα οποία φαίνεται πως προσπαθούσε να “σώσει” την αρχική του δήλωση, γράφοντας στο Facebook: «Η πρόθεσή μου ήταν να συγχαρώ την Adele για την καταπληκτική βραδιά της στα Grammys. Το σχόλιό μου σχετικά με Μπιγιονσέ παρερμηνεύθηκε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top