Ρουβάς- Ζυγούλη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του γάμου τους-Η Κάτια ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τις λεπτομέρειες!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Είναι πλέον γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα παντρευτούν το καλοκαίρι μετά από 13 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Το λαμπερό ζευγάρι θα αρχίσει τις εντατικές προετοιμασίες για το γάμο του, που θα γίνει με παρανυφάκια τα παιδιά του, μόλις ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, η Κάτια Ζυγούλη, η οποία πήγε στο πάρτι του περιοδικού Hello, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

«Θα το πάρω το αγόρι το καλοκαίρι... Η πρόταση γίνεται κάθε χρόνο. Θα το πάρω, θα το πάρω και άμεσα. Το καλοκαίρι είναι μία ωραία και ρομαντική εποχή... Δεκατρία χρόνια πέρασαν είπαμε να είναι το τυχερό... Νυφικό δεν έχω κοιτάξει ακόμα... επιθυμούμε να έρθουνε οι φίλοι μας όλοι, να το γιορτάσουμε και τα παιδιά μας θα έχουν ενεργό ρόλο. Τα παιδιά μας θα είναι παρανυφάκια... χάρηκαν τα παιδιά που θα παντρευτούμε, ειδικά η Αναστασία».

Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση του γάμου του, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Baraonda Music Hall το βράδυ της Τρίτης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» του Γιώργου Θεοφάνους και το αφιέρωσε στην γυναίκα της ζωής του, την Κάτια Ζυγούλη, που ήταν εκεί και τον χειροκρότησε θερμά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top