Ο εκνευρισμός, τα «γαλλικά» και τα κλάματα της Αντέλ στα Grammy: Έβρισε live στο αφιέρωμα για τον Τζορτζ Μάικλ- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Τα προβλήματα με τον ήχο «λύγισαν» την 28χρονη τραγουδίστρια

Ήταν η πρωταγωνίστρια των Grammy, αφού σάρωσε όλα τα βραβεία, ωστόσο, η Αντέλ κάποια στιγμή έγινε έξαλλη και άρχισε τα… «γαλλικά»!

Όλα συνέβησαν όταν βρισκόταν on stage για το αφιέρωμα στον Τζορτζ Μάικλ.

Ενώ το αφιέρωμα ήταν περίπου στη μέση παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα. Τότε η διάσημη τραγουδίστρια διέκοψε την ερμηνεία της και άρχισε τις βρισιές προς τους παραγωγούς, οι οποίοι έκοψαν τον ήχο προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Όταν ο ήχος επανήλθε η διάσημη τραγουδίστρια είπε «το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά (σ.σ. και στην τελετή του 2016 είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τον ήχο). Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;».

Μετά από ένα λεπτό η εμφανώς πλέον ταραγμένη Adele ξεκίνησε εκ νέου το αφιέρωμα με το κοινό να προσπαθεί να την εμψυχώσει με το χειροκρότημά του…

Μετά το τέλος του αφιερώματος η Adele έβαλε τα κλάματα με το κοινό από κάτω να την εμψυχώνει.

Μια ώρα μετά και παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς η ίδια εξήγησε τη συμπεριφορά της. «Πρώτα απ' όλα ζητώ ξανά συγγνώμη για τις βρισιές. Αγαπώ τον Τζορτζ Μάικλ. Σήμαινε πολλά για μένα οπότε ζητώ συγγνώμη αν κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος» είπε στην ομιλία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top