Το star.gr τρύπωσε στο καμαρίνι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη-Τι δεν αποχωρίζεται ποτέ;

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τις επιτυχημένες εμφανίσεις της- Πρώτη ανάρτηση 11-02-2017 00:00

Το star.gr τρύπωσε στο καμαρίνι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη-Τ

Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών της στο ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο star.gr!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια το βράδυ της Παρασκευής τραγούδησε αποκλειστικά και μόνο για τους ακροατές του ΔΙΕΣΗ 101,3 για τα «10 χρόνια βραδιές ΔΙΕΣΗ» και μάγεψε με την μελωδική της φωνή…

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε στην Αθήνα και όπως μας είπε θα εμφανίζεται στο ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και για πέντε Σάββατα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στην Αθήνα, την πόλη μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε εδώ στο Anodos. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που καλοδέχεται τα προγράμματά μου και πάντα είναι εκεί και με στηρίζει και με υποστηρίζει. Φέτος ήθελα να ξεκινήσω από εκεί, διότι η τελευταία φορά που έπαιξα live ήταν στην Θεσσαλονίκη γιατί μετά έκανα μια μικρή διακοπή, οπότε για μένα συναισθηματικά ήταν σημαντικό να ξεκινήσω από εκεί φέτος» μας είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Ελεωνόρα αποκάλυψε στο star.gr ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από το καινούργιο της album: «Είναι το ‘’Μ’ αγαπούσες κι άνθιζε’’ γιατί αυτή την περίοδο με εκφράζει».

Ακόμα, μας είπε ότι αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ και το έχει σε κάθε καμαρίνι της είναι ένας πίνακας με την  Εντίθ Πιάφ. Το 2015 η Ελεωνόρα είχε παίξει στο Εθνικό Θέατρο την Εντίθ Πιάφ και ήταν ένας ρόλος που την άγγιξε!

Στο πρόγραμμα με τον τίτλο «Χωρίς Εξηγήσεις» που θα παρουσιάσει φέτος στην Αθήνα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στο δικό της πρόγραμμα, όπως λέει, αυτό που είναι η ίδια! Όπως την ξέρουμε και όπως θέλουμε να την ακούμε. Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.

Το επόμενό της βήμα θα είναι η καλοκαιρινή της περιοδεία, όπου θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα! 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top