Ελληνίδα ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ επώνυμο σύντροφό της που την κακοποίησε!

Ο λόγος για την Πωλίνα Γκιωνάκη

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για την κακοποίηση που έχει δεχθεί από σύντροφό της, αλλά αυτή τη φορά μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ανοιχτά για τα όσα έζησε, αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνει!

«Έχω κακοποιηθεί… Έφυγα όταν πήγε να με στραγγαλίσει… χάνεις τη ζωή σου… Δραπετεύεις, απευθύνθηκα στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών και βρίσκομαι ακόμα κάτω από ψυχολογική στήριξη…. Τώρα με ψάχνει ακόμα… Είναι δημόσιο πρόσωπο, τον γνωρίζει ο κόσμος…», είπε αρχικά.

Όταν η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στην πρώην σχέση της ηθοποιού με τον κύριο Κολλάτο – η μόνη της σχέση που έγινε γνωστή - και μέσα από τη συζήτησή τους υπόβοσκε πως αυτός ήταν ο πρώην που την κακοποιούσε – κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ στον αέρα - ούτε η Πωλίνα θέλησε να δώσει έκταση σε αυτό!

«Ο Κολλάτος δηλώνει ερωτευμένος», της είπε η δημοσιογράφος με εκείνη να απαντάει: «Και εγώ δηλώνω ότι είμαι φυσική κοκκινομάλλα, είμαι; Δύο άνθρωποι χωρίζουν τώρα ο λόγος που χωρίσαμε δεν είναι ωραίο… πρέπει να κρατάμε κι ένα επίπεδο και να μη βγαίνουμε να λέμε «χώρισα γιατί μου έκανε αυτό ή εκείνο», καταλαβαίνεις (Σάσα) ή καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είναι δυνατόν δύο άνθρωποι να χωρίσουν γιατί εγώ θα κάνω μονόλογο…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top